Sorsoltam!

És ez azzal jár, hogy van nyertes is! :)
Ne haragudjatok, nem dokumentáltam, örültem, hogy sort sikerült keríteni rá, és még a tesóm sorsolása hátra is van. Remélem, bíztok bennem... És meg kell mondanom, rendesen izgultam :)


Szóval felírtam a 18 nevet egy-egy kis darab papírra, és megkértem Rékát, hogy húzzon egyet. Kicsit féltem, hogy valaki óvást nyújt be, ha csipkerózsika lesz a nyertes, mivel Csipkerózsikát nézett, de felesleges volt az aggodalmam, mert

GABY ERIKÁT 


húzta ki. Nem mondom, hogy drukkoltam valakinek, vagy lett volna olyan, akinek nem örömmel küldöm el a kis csomagomat, de az ő blogját is olvasom, és néha egészen lenyűgöznek, amik kikerülnek a keze alól! Érdemes benézni hozzá!

Köszönöm mindenkinek, aki játszott velem, és senki ne keseredjen el, még a tesómmal lehet ma nyerni, remélem délben vagy legkésőbb este azt is ki tudom sorsolni, ráadásul a kettő helyett három nyertest húzunk. Legalább minden gyereknek jut egy név :)

Az én kedves nyertesemet pedig megkérném, hogy írjon nekem e-mailt az elérhetőségével a kikocska és freemail címre! :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 megjegyzés:

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Gratulálok Gabinak és köszönöm hogy játszahattam veled!

Unknown írta...

Én nyertem?! Olyan lazán nézztem be, mondom hadd lássuk akkor ki is nyert... és csak hülledezztem itt. Én, tényleg én nyertem? Aztán széles mosoly! :))Köszönöm, ennek nagyon örülök! :))

rozandi írta...

Gratulálok a nyertesnek! Köszi a játékot!

Lepkevár írta...

Nagy gratula a nyerteseknek!

Megjegyzés küldése