A bárányok bégetnek

Réka imái meghallgatásra találtak, este hálát is adott érte. Ugyanis két hete imádkozik, hogy ő is hadd legyen bárányhimlős.
 Ma rajta is felfedeztem az első pöttyöt, és este Nándi nyakán is lett egy nagyon gyanús. Megfürdettem őket alaposan, hajat is mostunk - ez most két hétig felejtős lesz alapon -, áthúztuk az ágyakat - ez nálunk ritka program a kedvenc ágyneműk miatt -, tiszta, műszálmentes pizsamát kaptak, és Misi példáján okulva nagy sírások árán leparancsoltam a gatyát-bugyit, anélkül kellett pizsinadrágba bújniuk.
Homeósbogyó van, hintőpor van, fenistil van, anyukám megérkezett. Vakarózás betiltva.
Várunk.

És ma este még kiosztottam néhány jó szót is, remélem a többire is lesz még majd időm április közepéig, hátha gyűjti valaki őket :) . Nézzétek meg, és adjatok néhány jó szót ti is az arra érdemeseknek, nagyon kedves kezdeményezés!
A játékról itt olvashatsz bővebben:
http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 megjegyzés:

autumn írta...

Kedves Kikocs!
A "jó szót" Te is megérdemled! Fogadd szeretettel tőlem és kívánom, hogy gyűjtsél be jó sokat! :)))
Te már nagyon sokat adtál nekem!!!

ilgya írta...

Reméltem,hogy az első jó szót tőlem fogod kapni! És biztos vagyok abban is,hogy nagyon sok pontot össze fogsz gyűjteni április 15 ig.. Nagyon tetszik az élethez való hozzáállásod,a gondolkodásmódod és a kedvességed,ahogy az embertársaidhoz viszonyulsz.És azt is nagyon szeretem benned,ahogy a gyerkőket terelgeted. Örülök ennek a játéknak,mert így le tudom írni a vélemyényem anélkül,hogy félreértenéd. És külön köszönöm a kedves hozzászólásaidat a blogomban,mindig örülök,ha ott látom a neved:)

http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

ilgya írta...

Na mire megírtam, Autumn beelőzött :P :)))))) de ennek csak örülök:)

Szitya írta...

Én is köszönöm szépen, kedves kikocs! Nagyon szeretem olvasni a blogodat. A minap gondolkoztam el azon, hogy mennyire pontosan el tudlak téged, a hangodat, a beszédstílusodat képzelni. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire egyezik meg a valósággal!

A bárányhimlőhöz pedig kitartást! Legalább "letudod" most mindhárom gyerekkel Ennek is vannak előnyei!

noracska írta...

Én is köszönöm! És jó szóként: örülök nagyon, hogy egymásra találtunk a virtuális térben, aztán egyre több ponton a hétköznapokban is... És köszönet a hűséges megjegyzésekért!
http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html
Nóri

Megjegyzés küldése