Pif játék

Nagyon régóta tartozom már ennek a játéknak a meghirdetésével.
Gaby Erikánál jelentkeztem rá, (köszönöm a türelmedet!!!) talán már vagy fél éve is, és még azt sem mondhatom, hogy megfeledkeztem róla, mert folyamatosan eszemben volt, egyszerűen csak valahogy nem szántam rá magam. De most végre! Játékra fel!



A szabályok a következők:

1.Bárki játszhat, akinek blogja van. Blog nélkül sajnos nem lehet jelentkezni.
2. Az első három ember, aki kommentet ír erre a bejegyzésre, ajándékot fog kapni tőlem, amit én fogok készíteni. Várhatóan ehető lesz, kézügyességemet figyelembe véve. Ha valaki esetleg határon túlról jelentkezik, az kénytelen lesz beérni valami maradandóval,  mert csomagot nem tudok külföldre küldeni...
3. Ezt az ajándékot az elkövetkező 365 napon belül el fogom juttatni a három jelentkezőhöz.
4. Szigorúan azután, hogy ők is meghirdették a blogjukon a játékot. 



Tehát, aki jelentkezik és nyer, vállalja, hogy szintén meghirdeti a játékot, és küld három saját készítésű ajándékot valakiknek. Kíváncsi vagyok, lesz-e három önként jelentkezőm, aki szívesen adja tovább majd a játékot, és készít ajándékokat! :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 megjegyzés:

Vera írta...

Nos, ha nincs megszabva, hogy mi legyen az ajándék, akkor én nagyon szívesen jelentkeznék rá. :) Meg, ha tényleg van egy évem, hogy célba jusson az ajándék, mivel nálunk is kiszámíthatatlan, milyen gyorsan tudok elkészülni vele. :) De nagyon szívesen ajándékoznék, kézügyességem is van annyi, hogy megbírkózzak a feladattal. :) Gondolom én... ;-) :)
Most azonnal meg kell hirdessem a blogon a játékot, csak ezzel vehetek részt vagy mennyire sürgős?

kikocs írta...

Nincs megszabva, hogy mit kell, csak te csináld :)
És tényleg van egy éved a meghirdetéstől fogva. És azzal is ráérsz, látod, én is fél évvel később hirdettem meg, mint ahogy jelentkeztem.
Annyi, hogy ajándékot akkor küldhetek neked, ha már te is meghirdetted. De lehet, hogy majd csak fél évvel később fogom :D Ahogy összejön :)

franciakulcs írta...

Azt hiszem én vagyok a második jelentkező. Azaz NYERTEM! :)
Én is szívesen készítek és küldök ajándékot, pláne, hogy van rá egy évem, kell is, mert nincs kézügyességem és fantáziám sincs.
Az nem baj, hogy az én blogomat nem sokan olvassák? Lehet, hogy nem kell tepernem ajándékot készíteni és a postára sem, mert senki nem fog jelentkezni.

Tetszik a blogod kikocs! :)

kikocs írta...

franciakulcs, üdv és köszönöm! Gyere máskor is, ha van kedved :) És igen, legyél az én második ajándékozottam! :)
Az nem baj, ha nem sokan olvassák, majd fogják, érdekes a blogod! Csak írj gyakran, hogy megtaláljanak. Ha kommentelsz az álatalad olvasott blogokban, akkor is megtalálnak a hasonló gondolkodású emberek, én is így szedtem össze ezt a sok blogot, amit olvasok. A szimpatikus kommentelőkre rákattintok, és az adatlapján látom, ír-e blogot, és olyant-e, amire tudok időt szánni.

Megjegyzés küldése