Bicebócás

Misiről könnyű most jókedvvel írni. Már csak ötöt kell aludni a gipsz levételéig. És 5 nappal ezelőtt pedig meg is tanult járni. Amit mondtak, hogy nagyon nem valószínű, jobb és mindenképpen csak felügyelettel, és azt hiszem, mankó nélkül nekem nem is menne, hiszen a combja tetejéig be van gipszelve, és a jobb lába vagy 10cm-el magasabb, mint a másik. De aki két éves és Mihály Bendegúznak hívják, az egyrészt nem fél attól, hogy seggre esik, másrészt meg tele van találékonysággal. Szóval miután nagy nehezen rászántam magam, hogy megmutassam neki, hogy ha fogja a kezemet, mind a kettőt, tud lépegetni, villámgyorsan rájött, hogy megy ez önállóan is. És dühösen elhessegetett minket a közelből. Egy óra alatt eljátszottuk a járni tanuló kisbabák összes fokozatát, így a járógipsz óta 8 hónapos önállóságú szintű gyerekünkből egy nap alatt egy éves szintre ugrottunk, ami azt jelenti, hogy egy hónap alatt egy éves lett :) .
Boldogan járkált körben a kertben - itt a fűcsomók között viszonylag jól megtámaszkodik a bütyök, amit járósarok helyett tettek neki -, és kiabálta, hogy "Tudok járni! Tudok járni! Tudok menni! Nézd! Nézzétek!" És közben kacagott nagyokat. Nagyon aranyos volt.

Két hete van rajta a járógipsz. Mivel naponta, kétnaponta letörölgetem, így nézett ki egy átlagos estén pár nappal ezelőtt (most már durvább) :




Igen, több helyen el van repedezve, ki van kopva, le van törve. Alulról ma már olyan a talp, mintha ballábas lenne :) Igen, voltuk bent vele a kórházban. Igen, ezzel sikerült elérni, hogy nemhogy nem cserélték ki - annál jobb, ha töredezett, könnyebb lesz levenni, mozogjon minél többet -, hanem kedd helyett menjünk szerdán. Mert kedden biztos sokan lesznek, nem azért, hogy mi ne várjunk sokat, hanem ők nem akarnak sokat dolgozni. Igen, bőgtem miatta egy csomót. De kibírjuk majd valahogy.

Főleg, mert vannak viccesek is. Misi például úgy táncolt, mikor még szigorú fekvésre kényszerült, hogy megfogta a fülét, és forgatta annál fogva a fejét. Aztán táncolt felsőtesttel. És most már pedig így intézi. Mert táncolni muszáj! :)




Már csak ötöt kell aludni

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 megjegyzés:

Lepkevár írta...

Milyen édes ezen a videon! :)

És mekkora megkönnyebbülés lesz, ha leveszik végre a gipszet!

Eszter írta...

Azta, ez a tánc! De jó, nemsoká vége a megpróbáltatásnak. ÉS milyen jó, hogy csak ennyi volt!

Zsóka írta...

Édesédes!! :) szegényke, már nincs sok hátra, aztán megszabadulhat tőle ;)

kikocs írta...

De még milyen jó lesz! És tényleg milyen jó, hogy csak ennyi volt...
Őszintén megmondom, kicsit örülök is neki, hogy gipszben volt ennyit a lába, mert még mindig aggódok, hogy mi van, ha fején mégis volt valami repedés, vagy akármi, ami nem látszott a röntgenen, és így biztosan jobban kíméltük, kímélte ő saját magát, mintha rohangált volna már egy héttel a baleset után. Ennyi idő alatt meg az is meggyógyult biztosan maradéktalanul. Számomra még mindig hatalmas csoda, hogy a fejének nincs baja... Borzalmasan nézett ki, gondolni sem merek rá.

Megjegyzés küldése