Lehet, hogy a doktornénink kézrátétellel gyógyít?

Tegnap elmentünk orvoshoz ugye, Nándi elég vacakul volt, meg is állapította a dokinéni, hogy valamiféle gyulladás lehet odabent a krupp maradványaként, de várjunk még.  Megbeszéltük, hogy a héten biztos nem megy oviba a gyerek, Nánditól azt is megkérdeztem, akar-e menni almát szüretelni, mert az kint van, mehetett volna. Nem akart. Délben le is fektettem őket a betegségre hivatkozva. És mikor felkelt egyáltalán semmi baja nem volt. Nem köhög, nem taknyos, nem rosszkedvű, nem hisztis, nem fáradt.
Egyrészt a doktornénink nagyon jó, és lehet, hogy elég, ha meghallgatja a Nándit, és az meggyógyul.
Másrészt valószínűleg tényleg igazam volt, és lelki eredetű a betegsége.
Harmadrészt ma reggel kiderült, hogy Réka osztálya hittanon azért imádkozott, hogy meggyógyuljon a Nándi. Na, azért nem kell elérzékenyülni, hogy milyen odaadó testvér, azért ezt kérte, mert idézem "borzasztóan zavar, hogy itthon van a Nándi, amikor nekem iskolába kell mennem!"
Hát, ez nem jött be, Nándi marad. Hétfőn mennek együtt. Rékának meg kitalálok valami kárpótlást. Szegénynek. Még mielőtt ő is pszichoszomatikus lesz.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 megjegyzés:

Orbis írta...

Azért ez simán lehet jófejségből is, csak nem akarja bevallani, mert égő lenne, nem? :)

kikocs írta...

Hát, nem tudom. Túl gyakran mondja reggel, hogy nem akarok iskolába menni, és napközben, hogy utálom a Nándit, hogy jófejségre gyanakodjak :) De más szempontból meg jó fej. Mert a törött kezű osztálytársáért meg itthon imádkozik minden nap :) Csak pont Nándi nem mindig esik bele a szórásba. Most ők nincsenek túl jóban. Erről is jó lenne írni...

Lepkevár írta...

Kikocs, attól még szereti, hogy épp nincsenek jóban. :) Nálunk hétvégén a két nagy rendesen összeveszett, amire az egyik nagyszülő viccből azt mondta, hogy ha nem egyeznek, akkor N. átmegy a szomszédba a délutáni pihi idejére. Erre R. majd' sírva fakadt, hogy nem akarja, hogy a húga elmenjen mellőle. :)

De a legfontosabb, hogy mielőbbi jobbulást!

kikocs írta...

Lepkevár, Réka simán mondaná, hogy jó, ne is jöjjön vissza. De igen, tényleg szereti, csak közben utálja is :) Nagyon nehéz most Rékának, bár sosem volt egyszerű. :)

Eperke írta...

Lényeg,hogy Nándi jobban van:)
Hát hogy Rékánál ez mi...Szerintem azért szereti ő,a maga módján:)

Megjegyzés küldése