Biztató

Borzasztóan kifárasztott ez a hét, pedig alapból sem jó pozícióból indultam. De milyen jó, hogy erre a hétvégére csak olyan programunk van, ami lemondható, illetve megosztható a család!
Aztán kiderült, hogy Misi pocakjának baját egy Campylobakter nevű baktérium okozza, ráadásul egy nem nagyon súlyos lefolyású betegséget sikerült produkálni a mi kis vasgyúrónknak, úgyhogy egy antibiotikumkezeléssel túl is leszünk rajta, és talán már a tesók sem kapják el. Bár Nándi időnként fájlalja a hasát, én meg aggódva figyelem. Jó lenne, ha a jövő heti nagycsaládos évzárón családi programként vehetnénk részt, és nem dolgozni mennék...

Aztán nagyon biztató Gergő álláskeresése is. Nagy erőkkel vetettem bele magam a dologba, ugyanis az elmúlt 12 év munkaügyei után egyértelművé vált, hogy a leghatékonyabb módja az álláskeresésnek az, hogy én kigyűjtök x linket, amit megnéz Gergő, kiszórja belőle a felét, ami komolytalan, vagy valószínűleg olyan a feladat, aminek nem felel meg, mert mondjuk ügyfelekkel kell kapcsolatot tartani, és ő azt nem akar, vagy messze van... Egy-egy álláskeresés végére el szoktam érni azt, hogy már csak a tökéletes munkalehetőségeket küldöm át, amiben nem talál kivetnivalót. És akkor én írogatok motivációs leveleket meg elküldöm az ő címéről az önéletrajzokat. És  utána meg figyelek, hogy a telefonja mindig kéznél legyen, illetve hívja vissza azokat, akiknek a hívását elmulasztotta. Merthogy nagyon utál telefonálni. Ilyenkor már nagyon szoktam utálni magam, de muszáj mondanom, pedig biztos visszahívná anélkül is, hogy nyaggatnám... Azt hiszem, ez  már olyan, mint egy tánc, pontosan tudjuk a lépéseket, de ha szól a zene, muszáj táncolni.
Na, és szerda este elküldtem öt helyre az önéletrajzát, abból négyen jelentkeztek tegnap és ma, és a ma reggeli három helyről is már visszajeleztek. Eddig négy interjút beszélt meg a jövő hét elejére, és egyen már bent is van a második körben, ami ma lesz, erre még a hét elején jelentkezett. Még távmunka is van benne, olyan, mint egy álom. Csak azon aggódok, hogy nehogy a sok szék között a pad alá valami vérszem miatt... Pedig biztos lehetnék az én szuper férjemben, hogy minden rendben lesz, eddig is mindig pontosan tudta, hogy mi fog történni, mi fér bele adott helyzetbe. Annyira büszke vagyok rá!

Szóval ezek vannak. Biztató a események folyása.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ilyen baci volt már nálunk is, még az egyik nagy kiskorában. Még az ÁNTSZ is látogatást tett, kinyomoztuk a hölggyel, mi okozhatta (valószínű a rövid ideig főtt csirkemáj), kaptam fertőtlenítő szereket, és az egész házat át kellett fertőtleníteni. Plusz amíg meg nem gyógyult, addig mindig fertőtlenítő kézmosót használni, és nekünk is székletet vizsgáltatni. Nem volt egyszerű, de a gyógyulás az nem tart soká :)

Jobbulást!

Timi írta...

Ez nagyon jó, csak így tovább :)

Akartam kommentelni az előzőre is, csak úgy emlékszem, gyerekkel a kezemben olvastam. Azt akartam, hogy nagyon tetszik a hozzáállásod, pedig ez a helyzet sosem könnyű. Most meg azt olvasom, hogy Gergő tényleg szuperügyes, ezek szerint hipp-hopp lesz állása :)

United.credit írta...

A jogos kölcsön megszerzése mindig is óriási probléma volt oly sok finanszírozásra szoruló ügyfél számára. A rossz hitelképesség és a fedezetek kérdése mindig aggasztja az ügyfeleket, amikor hitelt igényelnek egy törvényes hitelezőtől. A UNITED.CREDIT FIRM azonban megváltoztatta ezt a hitelezési szakadékot. A UNITED.CREDIT FIRM-et a hitelező szervezet tanácsa akkreditálta arra, hogy 2%-os kamattal nyújt kölcsönt helyi és nemzetközi ügyfeleknek. Kiváltságos volt számunkra, hogy kielégíthessük pénzügyi igényeit. A kölcsön kiadása nem akadályozhatja meg a szükséges hitel megszerzését.

Szolgáltatásaink közé tartozik: -
* Befektetői hitelek
* Adósságkonszolidáció
* Második jelzálog
* Üzleti hitelek
* Személyi kölcsönök
* Nemzetközi kölcsönök

Nincs társadalombiztosítás és nincs hitelellenőrzés, 100% garancia. Csak annyit kell tennie, hogy pontosan tudassa velünk, mit szeretne, és mi biztosan megvalósítjuk álmait. A UNITED.CREDIT FIRM IGEN-t mond, ha a bankja NEM mond NEM-et. Végül pedig kis hitelintézeteket, közvetítőket és kisvállalkozásokat finanszírozunk, mert korlátlan tőkével rendelkezünk. A kölcsön megszerzésével kapcsolatos további részletekért: Kérjük, azonnal válaszoljon erre az e-mailre: united.credit411@gmail.com

Cégnév: UNITED.CREDIT HOME
A cég e-mail címe: united.credit411@gmail.com
NMLS cégazonosító: 315276


Mottó: LENDIND generációk számára.

Megjegyzés küldése