Hiányzik a blogom...

Miközben csinálom a dolgaim, csak fogalmazgatom a posztokat, mondatokat, hogy ezt vagy azt majd hogy fogom leírni. Aztán mindent felülír a vendégség, a konfliktus, a tennivaló, a házimunka, és nem csak a magamban megfogalmazott mondatok vesznek el, hanem még a címek, a témák is, amik olyan égetően fontosak voltak. A hétfői zöld gondolatomat például meg is írtam, de egyszerűen nem volt érkezésem posztolni, amikor időm lett volna, nem jutott eszembe.

Én meg csak sóhajtozom, hogy de szeretném átgondolni, megfogalmazni, leírni, és hogy fogom sajnálni, hogy ezek a jó kis részei az életünknek nyomtalanul fognak eltűnni. Néha vágyakozó pillantásokat vetek a laptopra, amit most be is csukok, megyek még egy szelet dinnyét adni, meg rebarbarás-almás pitét sütni, és franciasalátát, meg vacsorát adni, és megfürödni, és aztán romokat takarítani, mert jönnek a vendégek, akik nagyon jó, hogy jönnek. Akkor is, ha 2-kor mentek el az előzők.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 megjegyzés:

Orbis írta...

Na igen, nyári szünet van, de mi is hiányoljuk már a bejegyzéseidet :) Fura mód én épp most találtam vissza a blogomhoz. Nekem is hiányzott már.

United.credit írta...

A jogos kölcsön megszerzése mindig is óriási probléma volt oly sok finanszírozásra szoruló ügyfél számára. A rossz hitelképesség és a fedezetek kérdése mindig aggasztja az ügyfeleket, amikor hitelt igényelnek egy törvényes hitelezőtől. A UNITED.CREDIT FIRM azonban megváltoztatta ezt a hitelezési szakadékot. A UNITED.CREDIT FIRM-et a hitelező szervezet tanácsa akkreditálta arra, hogy 2%-os kamattal nyújt kölcsönt helyi és nemzetközi ügyfeleknek. Kiváltságos volt számunkra, hogy kielégíthessük pénzügyi igényeit. A kölcsön kiadása nem akadályozhatja meg a szükséges hitel megszerzését.

Szolgáltatásaink közé tartozik: -
* Befektetői hitelek
* Adósságkonszolidáció
* Második jelzálog
* Üzleti hitelek
* Személyi kölcsönök
* Nemzetközi kölcsönök

Nincs társadalombiztosítás és nincs hitelellenőrzés, 100% garancia. Csak annyit kell tennie, hogy pontosan tudassa velünk, mit szeretne, és mi biztosan megvalósítjuk álmait. A UNITED.CREDIT FIRM IGEN-t mond, ha a bankja NEM mond NEM-et. Végül pedig kis hitelintézeteket, közvetítőket és kisvállalkozásokat finanszírozunk, mert korlátlan tőkével rendelkezünk. A kölcsön megszerzésével kapcsolatos további részletekért: Kérjük, azonnal válaszoljon erre az e-mailre: united.credit411@gmail.com

Cégnév: UNITED.CREDIT HOME
A cég e-mail címe: united.credit411@gmail.com
NMLS cégazonosító: 315276


Mottó: LENDIND generációk számára.

Megjegyzés küldése