Öröm

Egyedül van, 7+1, 1 cm és dobog a szíve. Nem is kellett keresgélni, messziről látszott. Mennyire csodálatos dolog, hogy az első szerv, ami kialakul az emberben, a szív. Hajthatná a vért az anyai szív is ilyen pici korban, mégis, saját élete van.

A dokinál persze kiborultam, három hét feszültsége jött ki, pedig nagyon nem akartam bőgni, de sikerült. Itthon mindig visszatartom, és most már kicsit kezdtem telítődni. Kaptam vizet meg zsepit, és kérték, hogy csak ne sírjak kimenet, mert azt hiszik, megvertek. Mindenesetre meg tudtuk beszélni, hogy nem kell méregdrága vizsgálatokra járni, összesen még kétszer kell megjelennem magánrendelésen, egyszer a genetikai uh-on és annak analizálásán az AFP eredményével, valamint a műtét előtt valamikor. A születésnapja április 6. vagy 7. lesz nagy eséllyel.

Már most van pocakom, alig jönnek rám a nadrágok, a felsőim nagy részét sem szívesen veszem fel. Jó is, hogy holnap elvileg érkeznek a régi kismamafelsőim. Egy része biztos rakott krumpli, de azért nem az egész.

Mérgezi a napomat, hogy nagyon kedves egyesületi "kolléganőm", akivel együtt szültünk volna, ma elveszítette a babáját. Nekem is nehéz feldolgozni, neki szörnyű lehet.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 megjegyzés:

Maimoni írta...

Az utolsó előtti bejegyzésig: :)))))))
Az utolsóhoz: :((

Timi írta...

Jaj de jó ez! Persze a legvége nélkül... de ami Titeket érint, olyan szép :)

Április 6. a tavaly meghalt nagypapám szülinapja, 7. a páromé. Szóval nekem jó lesz mindkét dátum :) Ez a 40. hét vagy a tervezett szülés?

Kata anya írta...

Ezek szerint sikerült orvost találnod.
Nagyon örülök Nektek,jó olvasni pocilakóról is:)
Sajnos a posztod vége:(((

egy anya írta...

Kikocs, mint eddig is, minden kisimul majd. :)

Viki írta...

szupi! Mármint, hogy minden ok veletek, meg hogy van doki is. Vicces, mert nekem is az volt tegnap az első kérdésem a Gergőhöz, hogy "és egyedül van?" ;)) Ja és ismét nagyon jók vagytok az időpontokkal: Ferkó ugye szintén április 7-én született ;))
És hát igen, sajnos az én egyik barátném is a múlt héten vesztette el a babáját 10 hetesen. (Valszeg előbb elhalt, csak akkor távozott.) Sajnos ez nem ritka, én úgy vagyok vele, ha meg kell történnie, akkor inkább ilyen nagyon az elején történjen, később még fájdalmasabb. Viszont ez még messze nem jelenti azt, hogy nem babázhatsz majd együtt az említett egyesületi barátnőddel: Legfeljebb lesz néhány hónap korkülönbség a babáitok között! ;))

kikocs írta...

Köszönjük.

Timi, ez már a császár. A hivatalos dátum ápr. 21. De két héttel előbb ki kell jönnie.

Virág, igen, nagyon abban a nagy tenyérben érzem is magam, csak a bőröm nem tudom levetni, ez az aggodalom, ez én vagyok, nagyon nehéz letenni, még ha tudom is, hogy felesleges.

Viki :) Ezt el is felejtettem! :) Azért Ferkónak nem fogjuk hívni :D

Ildó írta...

A végén kinél fogsz szülni? Véghnél?
Sok pihenést kívánok!

myway08 írta...

lényeg a dobogó kicsi szív, többi majd megoldódik. fesőt tudok küldeni, csak szólj :)

Szitya írta...

No, ez jó, megnyugtató. Kolléganőd fájdalmát pedig szó szerint átérzem.
Puszi,
Szilvi

Gulácsi Orsi írta...

Annyira örülök Nektek!!!!
Gondolom Réka mit szeretne:))))
Az április gyönyörű!

kikocs írta...

Köszönjük nektek si!

Megjegyzés küldése