Hivatalosan is fiú

Megvolt a nagy komoly genetikai tanácsadás, és a legkisebbünk teljes terjedelmében bemutatta a fütyijét. Szóval bejött a statisztika, leszámolok a kislányruhákkal, és végre lesz hely a szekrényben. A névvel viszont komoly bajban leszünk. Gergő előterjesztette a Han Solot is, apukám a Tódort javasolta, esetleg Izidort, kezdek belefáradni, pedig még hol vagyunk a szülőszobától.
Persze minden rendben, semmi gond, tökéletesen egészségesnek látszik, és hatalmasat nőtt 5 nap alatt (vagy legalábbis máshogy mérték :) ).

A lelkemnek nagyon jót tett egyébként ez az ultrahang. Kicsit a helyére rakta a dolgokat bennem, és sokkal inkább emberkének tekintem ezt a szegény kis negyediket, mint eddig. Amikor elkezdte rugdosni az uh fejet, és kirajzolódtak a kis talpai, akkor valahogy átkattant ez az egész, és azóta sokkal jobb, valódibb, vagy nem is tudom, hogy írjam le. Remélem, nem múlik el. Elég nehezen kezelem lelkileg ezt a terhességet, nem tudom megfogalmazni, hogyan, pedig próbáltam párszor. Fizikailag legalább nincsenek különös problémák.
Mindegy, a lényeg, hogy fiú, válogathatom a ruhácskákat. A tesztoszteronszinttel és kakafing korszakokkal meg majd valahogy elbánunk. És milyen jó, hogy van nekem egy Rékám is. Imádom a fiúkat, előre ezt a kicsit is, tényleg örülök neki, hogy fiú, szerintem könnyebb lesz így az élet, de akkor is azt mondom, hogy minden anyának jár egy lány. Legalább egy.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 megjegyzés:

Dius írta...

Én fiúra is szavaztam. :) Örülök neki, hogy már tudjátok róla hivatalosan is, és hogy minden rendben van.
Annak meg végképp, hogy a lelkednek is jót tett ez. Mire eljön az ő ideje, addigra tökéletesen készen is állsz majd arra, hogy négy gyerekes anyuka legyél.
Az utolsó mondatodhoz pedig: majdnem mindnek. :)

Zsu írta...

utolsó mondat: hmmmmm nem vagyok benne biztos, kicsit sem, hogy a negyedikre sikerülne egy lány nekünk...:) mit is kezdenék egy kislánnyal???

Timi írta...

Juhhú, gratulálok!!! :)

(ugyanígy örülnék ám egy kislánynak is :) )

Timi írta...

Ja, az utolsó mondatot most olvasom. Nekem három lány jár: akiket majd a fiaim hoznak :)

Viki írta...

előástam gyorsan a nem annyira létező konzervatív énemet: Gergely az apja után? ;))) Hátha akkor a büszkeségtől lekattan a Han Soloról ;)
...vagy inkább mondd neki, hogy, jó, de ő intézi a név engedélyezését a MTA-nál ;)

kikocs írta...

Higgyétek el fiús anyukák, jár egy lány. Még ha sok is baj vele, meg hisztis meg mittudomén milyen, de olyan sokat lágyít az emberen. Szóval tényleg járna, akkor is, ha nincs, és akkor is, ha a csupafiúval is tökéletesen kerek a világ. Valószínűleg fordítva is így van, és a sok lány között is áldás egy fiú, de abban nem vagyok otthon. :)

Viki, Gergő nem lesz, és miattam nem. Mert gondolj bele, mi lenne, elkiáltanám magam, hogy Geeeergőőő, és egyik sem válaszolna, abban reménykedve, hogy a másiknak szóltam :) Ugye az öcsédre ismersz? :) Egyébként Nándinak gondoltam rá 2. keresztnévnek, sőt, még Misinél is említettem, de leszavazta, nem tudtam meggyőzni. Úgyhogy most már a második keresztnévnek is B betűsnek kell lennie, sőt, három szótagosnak, ha már a másik háromnak az :) Jól megnehezítettük a dolgunkat :D

Mónika írta...

Gratulálok nektek a harmadik fiúhoz (is)!
Ugye lehetek azért, egy kicsit irigy rátok?
;)
Kitartást, és erőt az előtted álló időszakhoz...

Erika írta...

Gratulálok a legkisebb fiúhoz. Szerintem fiús anyukának lenni nagyon jó. És hát neked (is) ott van Réka. Használd ki amíg ilyen "kicsi" és babusgasd, mert a kamaszlányok, jajj!:))

Timi írta...

De ha jár, és nem lesz, a világ meg kerek, akkor most mit csináljak...? :)

Mi a többiek második neve? Barnabás volt már?

A Réka-Nándi-Misi sorba szerintem tökéletesen illene egy Tamás, Dániel, Dénes szerintem. Jaj de szeretem a név-témát :)

Viki írta...

nem mondtam ám komolyan a Gergelyt, a Han Solo kikerülésén volt hangsúly ;)
Fiú-lány téma: szerintem egy fiú is tud pont olyan hisztis lenni, mint egy lány. Viszont a fiúk sokszor sokkal bújosabbak, ragaszkodóbbak, mint egy lány, már ha anya-fiú kapcsolatnál maradunk ;). Szóval mindenki örüljön csak annak, ami jutott neki ;) Én személy szerint egy kicsit nem bánnám, ha most a dokinak igaza lenne, és a harmadik lány lenne, fiúnevekkel eddig is gondban voltunk ;) Persze ha mégis fiú lenne, akkor se fogok egy pillanatra sem kétségbe esni! :)

Kata anya írta...

Nem is baj,hogy fiú sőt.Még egy pasi a családban aki kiszolgálja,lesi majd anya kívánságát!!!:)
Azt gondoltam anno,hogy Én lányos anyuka vagyok és bíztam(tudtam) nekem először csak lányom lehet ugye ez be is jött,aztán jöttek a fiúk és már tudom,hogy lányos-fiús anyuka vagyok!:D
De őszintén mondom örülök,hogy Csenge lett az első gyermekem.
Ha Nekem lehetne negyedik babócám akkor ismét lánykát szeretnék....vagy fiút. :)

Gulácsi Orsi írta...

Jaj de jóóóó :))) 3 :1 naugye!
És igen jár egy lány teljesen egyetértek de olyan nagyon cuki lesz ez a negyedik hogy csak na!!!!!
Rékát meg ölelem Kori nevében is!:)

Megjegyzés küldése