Statisztikailag fiú

Mármint ez a negyedik. Nem mutogatta a lába közét, pedig meg is fenyegettem, hogy a magánuh árát levonom a zsebpénzéből. De már most sem hallgat rám. Mondjuk még van egy esélye, mert jövő héten el kell mennem kedden genetikai tanácsadásra, és ott kinéz egy potya ultrahang. Majd jól bekólázok meg csokizok előtte, hátha akkor mozog majd annyit, amennyit kell, és be lehet lesni a lába közé.

De szerintem fiú. Azért még nem kezdem el sírva kidobálni a lányruhákat a szekrényből, de elkezdem nézegetni a fiúneveket, különben nem biztos, hogy a szülőszobáig dűlőre jutunk. Merthogy lánynak valószínűleg Ági lett volna, de erre én most nagy oddsot fizetnék.
Ugyanis van az én saját statisztikám. Miszerint a 18. heti ultrahangon ha a csöppeknek a lábuk rövidebb a terhességi kor szerinti ideálisnál, akkor azok fiúk. Így volt ez Nándinál, Misinél és még számtalan sok ismerősömnél is. Ugyanez fordítva már nem tuti, mármint hogy a hosszú lábú az leányzó, de a rövid, az fiú és kész.
Aztán hallottam egy másikat is nemrég. Eszerint az 1 alatti MoM az fiú, az efeletti pedig lányra utal. Hát, itt is vannak áthajlások, de most megnézegettem a régi leleteket, és Réka feletti volt, viszont mindkét fiúval beutaltak genetikai tanácsadásra, mert túl alacsony volt az AFP-m. És most is. A nagy leletnézegetés közben előkerültek Misi 4D-s képei, és akkor is tudnám, hogy ő az, ha nem lenne rajta dátum, meg nem csak róla lenne ilyen kép. Neki is nagyon tetszettek :) Ilyenekkel foglalkozom tanulás helyett. Pedig holnap vizsga reggel. Sóóóhaj. Megyek is. És szokom közben, hogy fiú.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 megjegyzés:

Ildi írta...

Akkor is maradok a lány tippemnél :)

Timi írta...

Nekem már Marcinál is alacsony volt az afp, és aztán fiúról fiúra csak csökkent :) De hallottam összevissza máshonnan. Nekem meg az a tapasztalatom, hogy aki szégyellős és nem mutogatja magát, az lány :) Jó lesz így is, úgy is!

Na és mik azok a fiúnevek? :)

Unknown írta...

Hát ezek a statisztikai elemzések halálosak. Azért még várja ruhák kidobálásával...

Viki írta...

nem baj, ha megcáfollak? nálam azonosan jó afp kétszer, mégis egyik fiú másik lány. Bori adatait nem tudom összevetni, mert vele 12. héten voltam az első UH-n, a hüvelyin, pontosabban csak ott derült, ki hogy ez már mérés szerint a 12. hét ;)Ferkó 13 hetes 0 napos méretei bőven kisebbek mint a most keddi szintén 13 hetes 0 napos adatok, és a doki szerint ez most lány. Mindkét esetben a UH gép a mért adatok alapján adta meg a 13 hét 0 napost kort, mert a valódi ennél mindkét esetben 4-5 nappal több volt. Szóval szerintem az összehasonlítás csak akkor lehet hozzávetőlegesen helytálló, ha minden gyereknél ugyanolyan típusú (szoftverű) géppel mértek, és lehetőleg ugyanaz a doki, és még akkor is lehet pontatlanság szerintem, hiszen fekhet éppen úgy, hogy nem tudják a méréshez (a mindeféle méretét) a legideálisabban befogni ;)
Persze próbálom én érteni, hogy nagyon kíváncsi vagy és elméleteket gyártasz, de legkésőbb a szülőszobán úgyis kiderül! addig meg annál izgalmasabb! ;)) Én csak tudom! nagyon vicces helyzeteket tud produkálni a szülőszobán, mikor kibukkan a bébi és megkérdik mi lesz a neve, te meg visszakérdezel, hogy jó jó, de mi a neme? Hát nem tudja anyuka!!??? ;))) Mi ezt ugye már kétszer is eljátszottuk :)

Gulácsi Orsi írta...

Én meg a 3:1 ről hallottam mindenhol és látom is magam körül ezért tippelek 2:1-nél 3:1-es folytatásra.
DE azért ilyenkor már totál kivehető a férfiasság úgyhogy ha nem látszott akkor én tuti nem rendezkednék még....

Szitya írta...

Hát, kikocs... Ezek elméletek. A valóság meg ott csücsül benned! És biztosan jól szórakozik a tippelgetéseden! Szerintem csaj lesz :-)
Szilvi

csicseriborsó írta...

A nagyobbik fiamnak a szülés előtt 1 nappal megmutatták a "szeméremajkait..." Nem akartuk tudni a nemét, de én biztos voltam benne, hogy lány lesz és életemben először és utoljára kötöttem egy kis rózsaszín pulóvert. Az UH után pedig elégedetten nyugtáztam, hogy "látod kicsi Dorka, anya végig tudta, hogy lány vagy." Aztán másnap, amikor megszületett és bemondtam a Dorottya nevet, az orvos felröhögött és azt mondta: van egy kis baj. És megmutatta. Hirtelen az sem jutott eszembe, mi a fiú nevünk. Kristóf lett egyébként. A lányomnál nagyon hamar kiderült, hogy lány. Az AFP viszont nagyon alacsony volt, úgyhogy én is jártam genetikai tanácsadáson. A legkisebb is fiú lett, őt Somának hívják.
Nagyon szeretem a fiaimat, de ha Rozi nem lenne, rég világgá mentem volna...

Megjegyzés küldése