Iskolai foglalkozás

Tegnap volt az első. Ovi után mentünk Rékával, nagyon izgatottak voltunk mindketten.
Voltak ovistársak is, rajta kívül hárman, egyik kisbarátnő is, aki a szülinapon is itt volt, szóval gyorsan feloldódott, és bár cseppet habozott, amikor jöttek értük a tanító nénik, Zsófi megragadta a kezét, és átsegítette a holtponton.
Mondták is aztán, hogy nagyon bátran, ügyesen viselkedtek. Odajött a Zsuzsa néni, és megdicsérte őket. Ezúttal rajzoltak, ahogy néztem, iskolaérettségi feladatokat, családrajzot, sormintát, ilyeneket. Lesz majd tornatermes mozgásos, meg egy matek meg egy magyar óra talán.
Kaptak egy szép kis üdvözlőlap szerű félbehajtott színes, díszített kartont, amire ráírták a nevüket (nem jelet, mert már iskolások lesznek), és négy matricának van benne hely, a négy foglalkozáshoz. Egyet kaptak is bele most.
Nagyon jól érezte magát Réka, és nem találta unalmasnak, meg még jót szaladgáltak az udvaron, amíg mi, anyukák még beszélgettünk kicsit :)

Mi pedig lementünk egy kicsit a kápolnába, majd az igazgató beszélt nekünk még a beiratkozásról meg az iskoláról. Még mindig nem tudni, lesz-e két osztály, pont a határon van a jelentkezők száma... Meglátjuk, meglátjuk.  Beiratkozás után legkésőbb...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése