Az antibiotikum dicsérete

Nem vagyok antibiotikum párti, kerüljük, ha lehet, szedjük ha muszáj. DE!
Annyira hálás vagyok a Klacid Baby gyártójának, amit tegnap óta a Nándinak is szedni kell. (És a doktornéninknek, aki felhívhattam szombat este is, és megkérdezhettem tőle, hogy mi legyen, kezdjem adni a hasmenős, hasfájós Nándinak Misiét, vagy várjunk lázat, esetleg vért, és ő nem elhajtott, hanem normálisan elmagyarázta, hogy adjuk, hogy miért. Aztán fél óra múlva meg is jött a véres kaki, megint profinak bizonyult a dokinéni, még sosem lőtt mellé...)
Szóval olyan dobozt csináltak a nem jó ízű antibiotikumnak, hogy az oldalán 10x2 kicsi perforált kör van, mindegyikre egy bacilusfej rajzolva. Merthogy napi kétszer kell bevenni, általában 7-10 napon át. A bacilusfejek napról napra egyre szomorúbbak, ahogy gyógyul a gyerek. És amikor beadok egy adagot, egy kis kört kipattintok, és odaadom a delikvensnek. Aki emiatt mindig emlékeztet rá, hogy be kell venni a gyógyszert, és biztos nem felejtjük el, és azt sem, meddig kell szedni. És nem blicceli el, mert rossz ízű. Igaz, az 5 mm átmérőjű kis papírdarab képes elveszni, és akkor szomorúság van, de jön majd az este (vagy a reggel), és újra lesz.
Egy cseppet reménykedek, hogy olvas valaki, aki marketinges vagy csomagolásfelelős valami gyógyszergyárnál, és koppintja az ötletet. Mert szenzációs. Lehet, hogy nem minden gyereknél, de az én tárgyfetisisztáimnál, akikkel kész közelharc a szekrény mögül előhalászott, tépett, 3 csíkkal díszített papírdarabot kidobni, mert állításuk szerint már hetek óta keresték, és gyönyörű emlékük fűződik hozzá, szóval az én gyerekeimnél nagyon ütős. Szerintem van azért még ilyen gyerek a világon, nem is egy.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 megjegyzés:

gabi79 írta...

Most, hogy írod, tényleg ilyen volt a doboza :-) Én nevettem is anno rajta, hogy milyen jópofa, a borzalmas íze mellett. Sajnálom Nándit, jobbulást nektek!

Norcsi írta...

nálunk is bejöttek a fejecskék :)
Bár pár nap múlva rejtélyes módon az egész doboz "eltűnt". Mármint persze csak a csomagolás.
Jobbulást kívánok a gyerekeknek!

gneke írta...

Jelzem a kolegáknak;)

Tündérke írta...

Szerintem is zseniális :-)
Annának is kellett szednie, és állandóan szomorú bacilusokat rajzolgattunk :-)

United.credit írta...

A jogos kölcsön megszerzése mindig is óriási probléma volt oly sok finanszírozásra szoruló ügyfél számára. A rossz hitelképesség és a fedezetek kérdése mindig aggasztja az ügyfeleket, amikor hitelt igényelnek egy törvényes hitelezőtől. A UNITED.CREDIT FIRM azonban megváltoztatta ezt a hitelezési szakadékot. A UNITED.CREDIT FIRM-et a hitelező szervezet tanácsa akkreditálta arra, hogy 2%-os kamattal nyújt kölcsönt helyi és nemzetközi ügyfeleknek. Kiváltságos volt számunkra, hogy kielégíthessük pénzügyi igényeit. A kölcsön kiadása nem akadályozhatja meg a szükséges hitel megszerzését.

Szolgáltatásaink közé tartozik: -
* Befektetői hitelek
* Adósságkonszolidáció
* Második jelzálog
* Üzleti hitelek
* Személyi kölcsönök
* Nemzetközi kölcsönök

Nincs társadalombiztosítás és nincs hitelellenőrzés, 100% garancia. Csak annyit kell tennie, hogy pontosan tudassa velünk, mit szeretne, és mi biztosan megvalósítjuk álmait. A UNITED.CREDIT FIRM IGEN-t mond, ha a bankja NEM mond NEM-et. Végül pedig kis hitelintézeteket, közvetítőket és kisvállalkozásokat finanszírozunk, mert korlátlan tőkével rendelkezünk. A kölcsön megszerzésével kapcsolatos további részletekért: Kérjük, azonnal válaszoljon erre az e-mailre: united.credit411@gmail.com

Cégnév: UNITED.CREDIT HOME
A cég e-mail címe: united.credit411@gmail.com
NMLS cégazonosító: 315276


Mottó: LENDIND generációk számára.

Megjegyzés küldése