Hozd és Vidd!

Írtam korábban, hogy tisztséget vállaltam az alakuló Dunakeszi Nagycsaládosok Egyesületében. Az már látszik, hogy jó lesz ez nekem zöldülés ellen, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy mégsem megyek vissza januártól dolgozni.
Valamikor május elején - egészen pontosan 5-én - borzasztóan lelkes voltam, és vágyaim voltak, meg terveim, benn voltam ugyanis az irodában, ahol ezelőtt 7 évvel dolgoztam. És nyitottak voltak, és jó fejek voltak, és nagyon akartam dolgozni. De aztán hazaértünk, és rádőlt Misi fejére a nagykapu. Aztán kórház, és egyebek, és sok dolog átértékelődött még azelőtt, hogy Gergővel egyáltalán meg tudtam volna beszélni, hogy mik a lehetőségek.
És jöttek a "jelek", amikben én hajlamos vagyok hinni - még azután is, hogy a héten megnéztük a Sorsügynökség c. filmet, ami egyébként egész jó volt, még ha nagyon amerikai is  -, és az lett ugye a vége, hogy elvállaltam ezt az elnökhelyettesi, vagy alelnöki, vagy milyen posztot.

És munkához is láttunk. Én persze a szokásos módon csinálom, a legnagyobb lelkesedéssel belevetem magam, aztán mikor nem jön utánam az özönvíz, akkor rossz kedvem lesz, és leülök, mint az iszap, aztán megint jön valami jó, és megint kedvem lesz. Akárhogy is, ha honlapunk még nincs is, nyélbe sikerült ütni az első rendezvényünket, egy Hozd és Viddet a tanévkezdés jegyében. Kaptunk egy nagy házat - a régi nyugdíjas klubot - az önkormányzattól, nagy közös helyiséggel és egy csomó vécével, van vagy 5 benne :) Ott lesz, augusztus 24-én 8-19 óra között, Dunakeszin, a Diófa u. 10-ben. Abszolút ingyenes rendezvény, a tervek szerint mindenki hozza ami már nem kell, és viszi, amire meg szüksége van. Gyerekruhát, tanszereket, könyveket, sportfelszereléseket, tornazsákot, iskolatáskát, ovis ágyneműt, zsákot, benti cipőt, csizmát, mindent, ami kellhet. Azt találtuk ki, hogy körbe a falon kirakunk mindent, amit tudni lehet az egyesületről, meg ott leszünk ugye mi is, lehet kérdezni, ismerkedni, belépni az egyesületbe, és elvileg nagyon jó lesz. Hát, majd meglátjuk :) Szóval ha valaki a környéken jár 24-én lehet jönni, hozni és vinni. Mert ez most egy ilyen ismerkedős dolog, nem zártkörű. Nem csak a nagycsaládosoknak van szüksége ilyenkor segítségre, és a legtöbb nagycsaládban először csak egy gyerek van. Szóval sokszeretettel! :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése