500.

Egy érdekes posztot akartam 500. blogspotos írásnak arról, hogy például hogy élem meg a blogolást, meg a blogolvasást, meg feszegettem volna, hogy vajon milyennek látnak engem azok, akik olvasnak. Még régebben meg játékkal akartam készülni, de rájöttem, hogy ez most idén nem fog összejönni.

De úgy néz ki, a játék után az érdekes poszt is ugrott, egyrészt, mert nagyon sok dolgom van még holnapig, másrészt annyira tele van a fejem az iskolakezdéssel, hogy egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni.

Réka lelkes, és fél, de már legalább lelkes. Csont nélkül aludt el este, de az évnyitón ő volt a legfélénkebb kislány, ami nagyon nem az ő stílusa. Szegény leesett a lépcsőn, és ez minden lelkesedését elvette.
Megyek, ráírom az utolsó ragasztókra és ollókra is a nevét, és bepakolom a táskáját holnapra.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 megjegyzés:

Timi írta...

Nagyon drukkolok mára!

Orbis írta...

Szegény, akkor emlékezetes lesz ez az évnyitó :)
A félénkség meg... úgy sejtem, nem fog sokáig tartani!
Mi is túl vagyunk a nagy eseményen, nekem még a torkomban gombóc, a gyomromban görcs...

Névtelen írta...

Az én lányom 8.-os. és az én gyomromban is ott a görcs meg a gombóc kicsit feljebb. Amíg a gyereke az anyának új kihívás előtt vagy megmérettetés előtt van, biztos megviseli. Hidd el, később sem változik!:) Elmentem ma az évnyitóra mert hogy ugye utolsó itt. egyedüli szülő voltam az osztályból. Nem én vagyok az egyetlen aki ráér, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen régimódi?:I Andicsek körül a világ

Dius írta...

Sok sikert kívánok neki az iskolás évekre. :) Kívánom, hogy a kezdeti félénkség hamar elmúljon, és vegye át a helyét a lelkes tanulás. Ehhez remélhetőleg megfelelő tanító(i) lesznek, akik meglátják benne igen hamar, hogy mi rejtőzik odabent, és segítik is előcsalogatni. :)

Gratulálok az ötszázadikhoz is. :)
(eddig zugban olvastalak..)

Kata anya írta...

Sok sikert az iskola kezdéshez Rékának!!!!

Dia írta...

Na, és hogy telt a mai nap?

Az én lányom is megszeppent a kezdésre.:)

kikocs írta...

Köszönjük mindenkinek!

Andicsek, nem hiszem, hogy régimódi vagy, az én szüleim már 4-5.-ben sem kísértek el az évnyitóra, évzáróra :) Szóval ez nem a korral jár.

Dius, üdv nálam! Rögtön be is néztem hozzád, maradtam is! :) Már most sajnálom, hogy nem hiszem, hogy lesz időm végigolvasni az elejétől, csak az utóbbi egy hetet olvastam el.

Bartos Erika írta...

Nagyon érdekes posztokat írsz és szeretem olvasni. Szeretem, mert tiszták, őszinték, kendőzetlen életképek Rólatok. Rékának nagyon sok örömet kívánok az iskolához! Erika

Megjegyzés küldése