I'm going mywaaaaay...

Van ez a blog, a myway-é. Anyuka blog, miért is ne, ezek olyanok nekem, mint másnak a barátokközt, bekukk a másik életébe, ők hogy csinálják. Talán valódibb, talán nem, hiszen csak egy pillanat, pár másodperc van megörökítve, 10 perc a sok ezerből, millióból. Azt látok mögé, amit akarok.  Valamit, a saját életem szűrőjén keresztül.

Nem is tudom, hogy hol tudnám megfogni, hogy miért is szeretem annyire ezt a blogot. Vagyis kettőt, mert már másik is van. Úgy a helyén van benne minden, még akkor is, amikor kilátástalannak tűnik az élet, akkor is, mikor a hat gyerek hatfelé tépi az ember lányát. Még akkor is, amikor látszik abból a pár másodpercből is, hogy baj van.
Nem kommentelek nála, csak nagyon ritkán. Annyira kerek egész minden egyes írás, annyira önálló világ, hogy bármi, amit odaírnék alá, elvenne abból az egészből. Vagy olyan suta, hogy még. Néha csak egy pontot tennék oda, hogy itt jártam, de az is olyan hülyeségnek tűnik. Úgyis elolvasok mindent. Kár lenne kihagyni akár egyet is. Lehet, hogy a problémák nem a sajátjaim, hogy nem tudok azonosulni velük, az is előfordul, hogy valamit máshogy gondolok. De szinte benne vagyok a helyzetben én is. Nem Lustanyu, aki szórakoztat, nem Szitya, aki gyakorlatilag családnaplót ír, és az ember nem akar kihagyni egy részt sem, de a fordulatok meg a csapongás meg a gondolatok mégis mindig kíváncsivá tesznek, hogy már megint mi volt. Minden írás egy kis epizód. Sosem sok, sosem kevés, mindig pont elég. Szóval szeretem olvasni.

Nos, ez a myway benevezett a Nők Lapja Café bloggerinaversenyre. És nincs ott az első 40-ben, (vagy 50-ben?) akivel foglalkozik a zsűri. Pedig szerintem megérdemelné.

Úgyhogy én biztatnálak benneteket, hogy ezen a blogversenyen - nem is blogverseny, hanem kinek van több ismerőse verseny -  adjatok az ötből egy szavazatot mywaynek. Mert megérdemli.

És ha már ott vagytok, és úgyis 5 szavazat van, Szityának és Heninek is nyomjatok egyet! :)


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése