Vacsoracsata online!

Neveztem egy játékra. Lehet, hogy elhamarkodott döntés volt, de úgyis főzök, úgyis eszünk. És ez a kedvenc házimunkám. És büszke is vagyok a főztömre. És magával ragadott a lelkesedés. Szóval kedvem támadt.

Nézzétek meg, hátha nektek is kedvetek támad!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 megjegyzés:

autumn írta...

Nagyon örülök, hogy játszol! Jó döntés volt és jó móka lesz meglátod!!!!! :))))))

4Gyerek írta...

hát lehengerlő, hogy nálam szereztél erről tudomást. örülök, hogy játszol, bízom benne jó móka lesz.

Lepkevár írta...

Elolvastam, nagyon tetszik az ötlet drukkolok neked! Kár, hogy én csak tiramisuban vagyok jó, azt nyilván mindenki tud készíteni. :)

autumn írta...

Lepkevár! Gyere és nevezz a második fordulóra Tiramisuval!!!! Az a kedvencem......:))))))

Lepkevár írta...

Oké Autumn, rábeszéltél. :D

Lepkevár írta...

Kikocs, bocs a majdnem-offért! :)

kikocs írta...

Érezzétek magatokat itthon! :D
Lepkevár, egyátalán nem bánom, és örülök, hogy neveztél. Olyan jó ötletnek tűnik! Pont gondolkoztam is, hogy nem is a nyerésért neveztem - persze a lelkemnek biztos jót tenne -, talán meg is ijednék, ha vendégül kellene látnom, vagy vendégségbe menni idegenekhez... Játékból főzni, ez viszont olyan jó!
De úgy nézem, szinte csupa gasztroguruval vagyok egy fordulóban, legalább nem piszkál majd az sem, ha utolsó leszek :)

Lepkevár írta...

Kikocs, én is pont azt néztem! :))) Igaz, én már 2. fordulós leszek, de ahogy most elnéztem a neveket, háááát...! Megyek majd kakukktojásnak a sok gasztroblogger közé! :) Ez szerintem is egy jó játék, nekem eszemben sincs nyerni (nem szerénykedésből mondom, tényleg), csakis a buli kedvéért! Arra azért kíváncsi vagyok, hogy Autumn mit nehezít majd a helyzeten a mostanihoz képest. ;)

autumn írta...

Kikocs! Lepkevár! A részvétel a fontos, a játék és a közösség! Örülök, hogy beneveztetek! Itt nincs vesztes, a fő, hogy mindenki jól érezze magát! A nehézség, amit lehet egyáltalán annak nevezni az lesz, hogy lecsökken egy kategóriára Pl. húsétel, leves, könnyű vacsora....mert most ugye mindent lehet.... de még ez sem olyan biztos... :)))))

kikocs írta...

Rákaptam a fórumozásra a saját blogomon :D
Szóval autumn, persze, hogy a játék a lényeg, ha nem az lenne, nem is neveztem volna. Olyan jó hangulata volt a játékleírásodnak, az ragadott magával. És nem félek, hogy nyerek, egy pillanatra az tartott vissza egyébként a jelentkezéstől, hogy akkor mit csinálnék. Gyorsan elhessegettem, mint lehetetlent, és neveztem :D

Megjegyzés küldése