Függőség

Nem is tudom, hogy az egészet megpróbáljam-e leírni, vagy csak a végét. Vagy kezdjem a közepén. Dióhéjban talán a lényeg az, hogy segítettünk valakinek szombaton költözni, bár nem volt kedvünk, és időnk sem erre, de mégis megtettük, és persze miattam, merthogy keresztényi jószolgálat. És húsvéti közös kereszthordozás, amolyan Cirenei Simon módjára. A férjem meg szeret engem, és jött, mert tudta, hogy ha nem megyünk, nyomorultul fogom érezni magam. Neki én vagyok a keresztje :)

Na, és ott a költözéskor előkerült egy doboz, amiben volt egy táncszőnyeg, a legidősebb kislányé. Aki olyan nagyon összebarátkozott a mi Rékánkkal, hogy nekiadta, mert ő már úgysem játszik vele.

És kiderült, hogy igaziból ez nekem ajándék. Merthogy függő lettem, teljesen, ami azzal is jár, hogy két napja, ha kis időt tudok lopni, akkor ugrálok. Ma már nem annyira, mert elég komoly izomlázam lett, de már alig várom, hogy elmúljon. Körülbelül két éve nem tudom rávenni magam a rendszeres mozgásra, már a szembeszomszéddal is megbeszéltük, hogy eljárunk majd futni, mind a ketten mélyen hallgatunk a két héttel ezelőtti hétfőre kitűzött első alkalomról, amit mindketten elblicceltünk. És most nem tudom visszafogni magam, csak ugrálnék és ugrálnék egész nap. 

Szóval véletlenek, véletlenek, de akkor is, nekem muszáj látni az összefüggést, hogy legyőztem magamat és a pillanatnyi vágyaimat, hogy szolgáljak valaki mást, akitől úgy gondoltam, nem várhatok viszonzást, és cserébe segítséget kaptam ahhoz, hogy egy másik téren is le tudjam győzni magam. 

Duplán boldog vagyok. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 megjegyzés:

dharma írta...

Ilyen akkor nekem is kell!!! :))) Jó lenne sportfüggőnek lenni,de jelenleg a rendszeres sport után nálam is beállt szintén vagy 2 hete a lustaság korszaka :S

Catherine írta...

Nekem is van. Egyszer használtam összesen az elmúlt 2-3 évben. De majd én is előveszem.

Dius írta...

Ez jól hangzik. :) Ez volt a "jutalmad" az önzetlen segítségért.

zsuzsi83 írta...

Milyen táncszőnyeg? Én is szeretnék!

mimikri08 írta...

nekünk is van egy :) én is szeretem... ha sok pénzem lenne, tuti vmi wiii függőséget kellene rajtam kezelni, mert láttam, vmi filmben, hogy azzal is lehet akár teniszeni is.

Megjegyzés küldése