Nem politizálok, de mégis május elseje...

Majálisozni voltunk. Itt, Dunakeszin a sportpályára mentünk ki, mint az utóbbi két évben is. Eddig MSZP buli volt, mi olyan 10 felé értünk ki többnyire, addigra már mindenkinél 20-30 lufi, de már nem osztogatnak, meg kellett venni a gyerekeknek. Még vicceltünk is vele, hogy olyan, mint amilyenek ők. Akinek osztanak, annak sok jut, a többinek meg semmi.
Idén nem is számítottunk rá, hogy lesz ingyen lufi, vagyis hogy veszünk majd megint. Meg hát ugye bukta volt a választásokon. De ahogy mentünk a pálya felé, az emberek egy-egy narancssárga fideszes lufival jöttek szembe. Hmmm... Olyan fél1 felé mentünk oda Rékával, hogy kérjünk, és még kaptunk. Gyerekenként egyet. Ha így fog változni a politika is, mindenkinek jut egy kevés, tényleg jól fogunk járni :D Mi már kaptunk 1500ft-ot - ennyi lett volna a 3 lufi.
Mellettünk egy gyereknek kipukkant a lufija, apukája mondta neki, hogy ez a fideszes lufi pont olyan, mint a politikájuk, csak kipukkan :)

Viccen kívül nagyon jól telt a nap, körhintáztak, vattacukrot ettek, felültek a mini lánchintára, az ugrálóváron csúszdáztak - Nándi nem, mert még kicsi -, és Réka meg Marci dodgemeztek is Gergővel. Belejöttek rendesen, ahogy mesélte, mentek neki mindenkinek. De azt hiszem a focipályán való mezítláb szaladgálás tetszett nekik a legjobban. Repcsimodelleket röptettek ott bácsik, szaladtak utánuk, visszavitték, segítettek. Nándi még azzal is szórakozott, hogy nekirohant az ugrálóvár falának, és lepattant róla. Jókat röhögött. Misi pedig próbált bemászni.

Misi kipukkasztotta a lufiját, Nándi pedig itthon elengedte. Nagyon tetszett neki, ahogy repül. Aztán nagyon nagyon sírt, mikor eltűnt. Mert nem jött vissza a lufi. Hát, nem jött vissza. Fránya lufi. Végül sedatifot adtam neki, úgy tudtam elaltatni. Réka az egyszem lufiját nem adta oda neki, érthető, bár holnapra az is leereszt.

Jó nagyot aludtak, majdnem három órát. Aztán itthon játszottak Marcival még egészen estig. Holnap megkapja Réka a tengerimalacát, szörnyen izgatott. Nincs hozzá semmi cuccunk, majd meglátjuk, hogy lesz :) De kapunk egyet, úgyhogy legfeljebb pár napig vödörben fog lakni, az egyebeket, forgácsot, kaját meg beszerzem holnap Rékával közösen...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

Orbis írta...

Ha hosszú távra tervezitek, ajánlom a teljesen zárható ketrecet neki, saját érdekében :)
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/tengerim/uploads/Fop20CAVIA20920tengerimalac20ketrec.jpg valami ilyesmit. A mi hörcsögeink is ilyesmiben laknak.
Nálunk Zselyke beteg, fullad, így se majálisozni, se játszóterezni, de kirándulni nem mertünk, de, hogy ne maradjon azért ki teljesen, moziztunk egyet... majd gyereknapon. Úgy tervezem, akkor egészségesek lesznek :D

Megjegyzés küldése