Én nem tudom,

hogy bírtam a telet. Kimegyek ebbe a gyönyörű, langyos, napsütéses, illatos tavaszba, és egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy hogy éltük túl ezt a borzasztóan hosszú telet. És még mindig hihtetelen, hogy igen, most fél évig lesz virág a kertben és levél a fákon, a hideg pedig azt jelenti majd, hogy egy kardigánt vagy széldzsekit fel kell venni. Rossz esetben.
Nagyon jó, hogy itt a tavasz. Úgy sajnálom, hogy nem tudok jól írni, hogy ezt valahogy visszaadjam. Vagy legalább fotózni...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 megjegyzés:

Zsu írta...

Olyan, de olyan tavasz illat van a levegőben;)
Délután álltam a nárcisz és tulipán ágyás fölött miközben gazoltam és pont ezen gondolkodtam...hogy bírtuk ki a telet

Vera írta...

ilyen gondolataim nekem is gyakran vannak mostanság! :) Egyszerűen fantasztikus új életre kelni!

El is gondolkoztam, hogy októberben kiköltözünk ausztráliába, decemberben egy hónapot haza, mert karácsony hidegben és hóval az igazi (legalábbis nekem), majd március végén haza, hogy a tulipánokra hazaérjünk... :D Ez persze csak vicc, de néha úgy érzem, nem fogom tudni elviselni megint a hideget. De ez még messze van, egyelőre örülök, hogy még csak megyünk a jóba! :)

Névtelen írta...

Én is így érzem... És olyan jó, hogy végre tényleg itt a tavasz, ha hideg van, az nem -10 fokot jelent, hanem + 10 fokot egy kis széllel:))
Élvezik is a gyerekek, reggel 8-kor már az udvaron vannak. :))

kikocs írta...

Nincs nekem különösebb bajom a téllel, még szeretem is, de most valahogy a február is olyan volt, hogy semmi jelét nem adta, hogy véget fog valaha érni. Ha egy kicsit enyhült, gyorsan bekeményített megint... Ehh... Lényeg, hogy vége :)

Megjegyzés küldése