Díjat kaptam

Ezt:


Először is szeretném megköszönni Erikának a kedves, sőt, zavarbaejtően kedves szavait. Nagyon tisztelem azért, amit és ahogy csinál, így különösen jól esett tőle a díj. Olvassátok őt, érdemes!!!

A díjátadás szabálya:
─ Írj egy bejegyzést, amelyben közzéteszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
─ Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
─ Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, és linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
─ Tehetséges, kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több száz követője van.


Már reggel óta eszembe jut időnként, kinek adjam tovább. Elég sok blogot olvasok mostanra, és mindannyiukat azért, mert jó, mert kapok tőlük. Nagyon gyakran még egy kommenttel sem tudok adni érdemben, mert sokszor nem tudom összeszedni a gondolataim, néha meg is bánom, hogy írtam valamit, mert hajalmos vagyok elfelejteni, hogy nem ismerjük egymást, csak egy fura kivonatot, azt is írásban, ami megtévesztő. Mégis részei vagytok az életetemnek. Amit köszönök. Most 5 bloggernek köszönhetem meg egy díjjal, nem egyszerű kiválasztani, 15 is kevés lenne.

Betartva a szabályt például nem adhatom Lepkevárnak vagy Szityának, pedig őket nagyon szeretem, de rajtam kívül még több százan :) . Igyekszem nem olyannak adni, aki mostanában megkapta a díjat, így pl. kiesik 4Gyerek is. Kicsukom mondjuk a zárt blogokat, hiszen a díj lényege - nekem legalábbis úgy tűnik -, hogy új olvasói legyenek a kevéssé ismert blogoknak.

De legalább annyira várom noracska bejegyzéseit is, mint a fent említetteket, és amik sokszor erőt adnak, és nem engedik elfelejteni a lényeget, nagyon tisztelem érte, és nagyon hálás vagyok, hogy szakít néha időt arra, hogy írjon, pedig nem lehet egyszerű az élete neki sem. Szóval ő az egyik díjazottam. Bár nem vagyok benne biztos, hogy továbbadja majd.

Aztán megajándékoznám a díjjal mimikrit is, aki nemrégiben szülte hatodik gyermekét, és hihetetlen harmóniát sugároznak általában nekem az írásai. Már amennyire időm jutott, mert még nem sikerült végigolvasni az elejétől... Úgy tűnik, mintha a hat gyerekkel a hátán képes lenne nyugalommal viselni a megpróbáltatásokat. Vagyis inkább az öt, most néha mintha csúszna a talaj, de bizonyára elmúlik majd. Azért igyekszem ellesni a titkot :) Szeretem az írásait, na! Benne sem vagyok biztos, hogy elfogadja, de hátha. Nála pl. kifejezetten nehezemre esik kommentelni, általában megírom, és kitörlöm. :)

Most lebeszéltem magam a kreatív blogok díjazásáról. És a valódi ismerőseiméről. Csak hogy legyen már valami szelekció, mert nehéz dönteni. Végülis kreatív blogger díjakat már osztogattam korábban, az ismerősök meg csak tudják, hogy díjazom őket...
Úgyhogy adományozom még a díjat háromgyerekes "sorstársaimnak": Réka, Marci és Lackó-Palkó blognak, Borinak és gnekének. Mert arról írnak, amik a mindennapokban történnek, az egyszerű hétköznapokról és egyszerű ünnepekről, és ezek a napok és ünnepek hasonlítanak a mieinkhez, és ez jó nekem. Valódi emberek, valódi problémákkal és valódi örömökkel. Köszönöm, hogy megosztjátok!

Hát, rég tartott megírni egy posztot ilyen sokáig...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 megjegyzés:

Bori írta...

Kedves Kikocs!

Igazán kedves tőled, hogy olvasod a blogomat, hozzászólsz és még díjat is osztasz... :)))
Én is gyakran benézek Hozzád, jó sorstársakról olvasni, jó hogy lehet honnan ötleteket meríteni, feltöltődni.
Szép családod van, és szerintem tök jól csinálod a dolgokat!
És köszönöm a díjat még egyszer, jól esett.:)

Bori és a 3gyerek

gneke írta...

Kedves Kikocs!

Nagyon szépen köszönöm, hogy rám gondoltál, folytatom a játékot!
http://gaaa.blog.hu/2011/01/29/dijat_kaptam_blogirasert

Lepkevár írta...

Kikocs, hát igazán nagyon kedves vagy! :) Köszönöm játék nélkül is! :)

noracska írta...

Köszi én is nagyon, igyekszem továbbadni... Jó egymást erősíteni!
Nóri

Megjegyzés küldése