Farsang is lesz...

Ma megkaptuk a levelet az ovitól. Hogy idén is lesz farsangi bál (tavaly ugye nem itt jártunk), a szülőkkel közösen, kéretik az egész családnak beöltözni... Szeretem ezt az ovit!

Úgyhogy van még egy dolog, amire lehet a szülinapon kívül készülni. Gyorsabban telik a tél, hurrá!
Ma gyorsan brainstormingoltunk Gergővel sms-ben, és mindkettőnknek ugyanaz jutott eszébe: A kisfiú meg az oroszlánok. Újra és újra végig kell mesélni nekik, nagyon szeretik. A gyerekek elfogadták az ötletet, tetszik nekik, úgyhogy úgy néz ki, ez lesz. Réka lesz Arabella, Misi a kisfiú, Nándi Bruckner Szigfrid, én Szilvia. Mert Nándi akar lenni a férjem. :) Gergő pedig ebből kifolyólag vagy Viktor lesz, vagy Láz Jenő, majd még kitalálja :) Nem tudom, melyik a könnyebb: valami 80-as évek ruhát keresni neki a méretében, vagy oroszlánjelmezt csinálni. Bár a nagy hajából biztos szép sörény lenne...
Még ilyenek jutottak eszembe, hogy más Lázár Ervin hősök, Nándi biztos lenne szívesen Dömdödöm, Réka meg Maminti. Vagy almafa, meg az almái, amik nem estek tőle messzire, de Réka szeretne valami szépségesbe öltözni... Ami érthető. Így ez mindenkinek jó lesz szerintem :) Már csak meg kell csinálni a jelmezeket.

Semmiség... :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 megjegyzés:

Bartos Erika írta...

Díjat átadni jöttem! Nézz be hozzám! Ide: http://modszertar.blogspot.com/
Erika

Bartos Erika írta...

Ha A kisfiú meg az oroszlánok lesztek szívesen látunk benneteket Abaligeten. Éppen most olvasom fel a gyerekeknek és nagyon szeretik! Javaslatom, hogy Te Szilvia legyél, Gergő pedig Bruckner Szigfrid! Hajrá Kikocs család!

kikocs írta...

Az volt a terv, de Nándi vétózta. És hát mégis miattuk van az egész :) Ő akar lenni a szerelmem :)

Bartos Erika írta...

Ennek a felkérésnek én sem tudnék ellenállni! E.

Orbis írta...

De jó! Kérünk képeket!!!
Nálunk nincs közös farsang, de nekem be kell öltöznöm az iskolában.
Az biztos, hogy az esküvői ruhámban leszek, szerintem hercegnő, Áron szerint, a csuklyás pelerinnel és egy íjjal elf... majd meglátjuk.
Boró púposteve lesz, kinézett valahol egy teve jelmezt és megvétózta a jelmezvarrásomat idénre, Zselyke meg a koszorúslány cuccában lesz hercegnő, vannak szárnyai is. Akkor inkább tündérhercegnő... vagy mi. Szóval idén nem varrok jelmezt...

Megjegyzés küldése