Laptopkonyha

Egyik kedvenc blogom szerzője férjével, egy másik szintén általam olvasott és nagyrabecsült jókis gasztroblog szerzőjével és természetesen másokkal nagy vállalkozásba fogott, és létrehozta a Laptopkonyhát. Nekem nagyon tetszik, bár a jelenleg nálunk dúló egészségügyi helyzet miatt inkább nem fogtam bele egyenlőre egyik megfőzésébe sem, de igaziból a létrehozók számomra garanciák arra, hogy jó lesz a végeredmény.

A Laptopkonyha elsősorban azoknak nagy segítség, akik kis konyhai gyakorlattal vagy akár semennyivel nem rendelkeznek, hiszen például a főzős műsorokkal ellentétben normális tempóban, lépésről lépésre, elmagyarázva, a főzővel egyidőben dolgoznak, nincs előre megdinsztelt hagyma, felaprított zöldség, ami alatt jól le lehet maradni, nem derül ki, hogy a 30 perc inkább 50, látható, hogy a sűrű, a halványsárga, az apróra vágott mit jelent...
De azt hiszem, én sem fogok menőzni, és bizony egy-kettőt én is végig fogok főzni Buza Sándorral és OZ-zal, nem hagyatkozom a leírt receptekre.

Emellett mindenféle híreket és érdekes tartalmakat is lehet találni az oldalon, saját recepttár, és még sok más lehetőség is található a Laptopkonyhában.

Szóval menjetek, nézzétek meg, terjesszétek, és ha valami ötletetek, kritikátok - pozitív vagy negatív - van, ne féljetek megosztani a fórumon, így lesz egyre jobb és jobb az oldal. Szerintem már szükség volt erre.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 megjegyzés:

Szitya írta...

Köszi, kikocs, ez igazán jólesett!!!
Szilvi

kikocs írta...

Így gondolom :) Mondjuk külön öröm, ha ez neked jó :)

Megjegyzés küldése