Blogok

Mivel beteg vagyok, és attól is rázni kezd a hideg, ha pisilni kimegyek, hát internetezek egész nap a wifi és laptop áldásának köszönhetően. És mivel válságban vagyok anyaságomat illetően, elkezdtem keresni olyan blogokat, amiben más nagycsaládosok osztják meg az életüket. Találtam is néhányat, ha nem is túl sokat, ami alapvetően érthető, abból kiindulva, hogy nekem mennyi időm van.

Abban reménykedtem, hogy ha olvasom, hogy másnak sem megy olyan könnyen, és nekik sem fenékig tejfel az élet, majd akkor kicsit jobban érzem magam. De sajnos nem így történt. Szinte mindenkinek csupa tejszínhab és rózsaszín fodor a mindennapok, a blogolók tökéletes anyák és feleségek és háziasszonyok. Tényleg egy-két olyan blogot találtam csak, ami olyan, mint (szerintem) az enyém, hétköznapi, valóságos, van benne olyan is, ami nem jó. Például őt.
Azért feliratkoztam néhányra, akinek nem bosszantott fel legalább a stílusa, vagy úgy gondoltam, azért szívesen olvasnám, ha van időm, most nézem, hogy ahhoz képest, ahány helyen jártam, ez nem is olyan sok... Fenébe. Valami baj van velem.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 megjegyzés:

Lepkevár írta...

Szia!

Mivel engem is ma "találtál", megnyugtatlak, hogy szerintem sehol nem rózsaszín fodor és tejszínhab a (sok)gyerekezős élet, nálunk legalábbis biztosan nem. A tökéletes anyától, feleségtől és háziasszonytól pedig nagyjából olyan távol vagyok, mint Makó Jeruzsálemtől. :) Ami sokat segít, hogy próbálom a dolgok humoros oldalát nézni. (Több-kevesebb sikerrel...) Hajrá és mielőbbi gyógyulást! :)

kikocs írta...

Ezért is iratkoztam fel rád is :) De nagyon sokat borzongva zártam be :) Ha nem ír valaki a nehézségekről,attól én csak még rosszabbul érzem magam, nem fogom olvasgatni. Néha segít, hogy más sem tud megküzdeni azzal, amivel én, hogy az mégsem olyan egyszerű, mint ahogy sokan gondolják, és nyomják felém, hogy pedig ezt is meg kellene csinálni, meg azt is, és bezzeg ennek meg annak hogy megy.

demetnik írta...

Szerintem a tökéletes nem létezik!Mert az olyan mű,úgysem igaz...Nem tudunk minden nap,minden szerepben tökéletesen teljesíteni szerintem,mert ahhoz nem elég a 24 óra!Anya vagyok,próbálok nagyon jó anyukája lenni Lilinek.Feleség vagyok,próbálok barátja és egyben szeretője lenni a férjemnek.Vezetem a háztartást,próbálok "konyhatündérkedni"...És mellette próbálok önmagam is lenni egy kicsit,nem belesüppedni a mindennapokba.De nem mindig megy.Mert van,hogy hisztis vagyok én is (nemcsak a lány) és nyűgös és türelmetlen és egy picit undok és olyankor szurkálódok is(nem szép dolog).De vkinek/vkiknek így vagyok tökéletes (a lányomnak,férjemnek,a családomnak).
Mindenhol vannak nehézségek,csak vki leírja,vki nem.Ettől te nem vagy kevesebb!Én szeretem,ahogyan írsz!Sokat tanulok belőle (a nehézségekből is),ötleteket "lopok" a későbbiekre,mert baromira kreatívnak tartalak,szuper ötleteid vannak akár arra,hogy hogyan űzd el a gonosz álommanókat,vagy hogyan szervezd meg a legjobb szülinapi zsúrt a gyerekeidnek,vagy arra,hogy hogyan legyetek túl a testvér féltékenységen!:)
Na jóóó,hosszúra sikerültem.De remélem,érted,hogy mire gondoltam/gondolok ;)

demetnik írta...

Ahogyan visszaolvastam,rájöttem,hogy nem is teljesen erről írtál,de ez kapcsán kívánkoztak ki belőlem a dolgok,főként az utólsó pár sor,amit már olyan régen el szerettem volna mondani neked!De most már "lelövöm" magam,mert nem marad hely a többi kommentnek :D

kikocs írta...

Demetnik, drága vagy :) Jól esett, és igen, másra gondoltam, de jó, hogy leírtad! köszönöm!

Lili írta...

Kikocs drága nagy puszi! és gyógyulj meg! az én zárt blogomon szinte csak nyavalygást olvashatsz, de ezt tudod:D és hála az égnek ismersz és ezért azt is tudod, hogy nem nyavalygásból áll az életünk :D:D:D

dehogy van veled baj!!!

Megjegyzés küldése