Kötelező blogbejegyzés

Mert igaz, hogy tegnapi van, de az csak egy kép... Szóval leírom, hogy még mindig ideges leszek, ha Nándi köhint egyet, hátha még is a tüdejében figyel egy karika kolbász.

A másik meg, hogy a fiaink nagyon züllött egy banda, mert már második nap alszanak utcai ruhában. Ugyanis valahogy úgy jött ki a lépés, hogy úgy elfáradtak napközben, hogy amikor hazafelé jöttünk a délutáni programokról, elnyomta őket az álom, és csak áttettük őket az ágyukba. Koszosan, gyűrötten :)

Tegnap délután végre a legesbarátnőmnél voltunk, megnézni az új lakást, ahol laknak, és nagyon szuper, nem mondom, hogy irigylem, mert örülök neki, de eszembe jutott, hogy milyen jó lenne nekünk is 100nm egy szinten, 90 is elég lenne, jó elosztással még  80 is. Igen szuper, zegzugos, pont olyan lakás, amilyeneket szeretek. Szóval jó helyük van nagyon.

Ma pedig "anyanapot" tartottunk, állatkertben voltunk, nyitástól zárásig, és még flamingóterelést is láttunk. Tanúi voltunk, ahogy - állítólag - 120db flamingó kitárt szárnnyal rohan a régi kifutójából az újba. Tényleg elég szép látvány volt. És hangos is :) Az állatkert dolgozói pedig roser hálóval tartottak kordont, hogy jó felé menjenek a madarak. Persze fényképezőgép nem volt nálam :)

Nagyon fárasztó nap volt. Ennek ellenére Misi egy percet nem aludt napközben, és gyakorlatilag végiggyalogolta a teljes napot. Réka és Nándi is többet volt a babakocsiban, mint ő, ennek ellenére képtelen voltam elaltatni délben. Hazafelé viszont már a Vidámparknál bealudt az autóban, kb 1 perccel az indulás után :D Fél6-kor. Azóta is alszik, mint a tök.

Délben ugyan majdnem felakasztottam magam, de aztán vettem két csokit, és cukorral feltöltve jobban ment a gyereknevelés. Nem csoda, hogy meghíztam...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése