Videók - lépegetős és kacagós

Videókkal jöttem. Az a bizonyos forgatós még mindig nincs meg, mert Gergőnek le kéne vágni belőle, 3 perc, és azért az unalmas annak, aki nem az anyja. Van itt viszont egy kacagós, ami a mamáéknál készült, és híven tükrözi Réka és Misi viszonyát. Hogy Réka akármit csinálhat nevettetési céllal, az működni fog.



Aztán van itt egy olyan videó, amin Misike megteszi az első lépései valamelyikét. Egyenlőre ez így működik, felállítjuk, és odatotyizik. Vagy megpróbál kikerülni, ha valahol valami érdekesebb van, de az a hosszabbon volt, amivel nem kívánok untatni másokat :) Aztán elzúg, és mászik tovább. Kicsit sötét is, és sajnos én is szerepelek rajta, különösen a hangom, ami számomra mindig idegesítő... Tartok tőle, másoknak is... Mindegy, ez már így van. Nándi viszont aranyos, ahogy próbálja magára vonni a figyelmet.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 megjegyzés:

Gabcsi írta...

Szerintem jó hallani a hangod és nem is idegesítő! (fel is hívlak)
Misi olyan nagy lett!
Édesek!

dharma írta...

Naaaaagyon aranyosak!!!
Nevetés: olyan irigy vagyok ám :) Mert ugye már múltkor említettem,h ez a teliszájas nevetés nálunk még nincs,de Misi meg Réka nagyon tud már és nagyon ott vannak :)))
Menés: hát nagyon ügyes a fiad az már biztos! Innen már egyenes út vezet a szaladgáláshoz :D

kikocs írta...

Ha akarod, kölcsönadom Rékát egy napra :) Teljesen felszabadítja a kicsiket, főleg a lányokat. A kislányokat szereti a legjobban dajkálni.
És köszi persze :)

dharma írta...

Adjad-adjad :) A szomszéd kisfiúval is imád játszani Maja,meg sikongat nagy örömében,de Ők amióta elkezdődött a tél folyamatosan betegeskednek :(

beo írta...

ez a nevetés, olyan Don-os :D mint egy keresztapa :D és nagyon ügyesen megy.

ééés nem idegesítő a hangod... :)

Megjegyzés küldése