Ez meg az

SZépen elterveztem, hogy miről fogok ma írni, és nem jut eszembe. Úgyhogy írok mindenféléről.

Pl. Réka azt mondta ma, hogy oviba akar menni. Úgyhogy holnap megy. Ugyanis kihullott a második foga, és nem tudja kinek elmondani :) Mondta, hogy lehet, hogy csak egy napot szeretne menni, mondtam, jól van. Menjen. Lehet, holnapra meggondolja magát, meglátjuk.

Aztán fogyok is. Tegnapelőtt láttam először magamon, hogy most már látszik, nem csak a ruhák kezdenek bővek lenni. Kb. most vagyok a felénél a leadandónak. Persze lehet, hogy vérszemet kapok majd, és megpróbálok 70 alá menni, de egyenlőre ez nagyon lehetetlennek tűnik :) Azért még mindig baromi rosszul érzem magam a bőrömben, de derekamon is érzem, hogy kevesebbet kell cipelni. Szeretném jövőre az összes idei cuccomat nekiajándékozni valakinek...

Aztán közben nekiláttam megint ruházni is, mert elborít lassan, mindenhol eladó ruhák vannak, minden szekrényben, lépcső alatt, mindenhol. Pedig már több mint 100db-tól megszabadultam, de még mindig iszonyú sok van :) Nem baj, majd elkopik, lassan állhatok neki az ősziek válogatásának, fényképezésének is... Azért viszonylag sok elfogyott, és szinte mind nyári. Börzéket is kell keresnem őszre, mielőtt késő lesz... De úgy néz ki, együtt a pénz az újabb adagra. Misinek és Rékának biztos kell sok minden, Nándi úgy néz ki, ha nem nő hirtelen nagyot, el lesz látva. Azért elkezdem neki gyűjtögetni a 104-eseket is.

Meg Misi visszatért a régi halandzsájához, remélem ez jelent valamit, ma nem kümmögött egész nap, hanem mondta, mondta, mondta a magáét.

Na, ennyire futotta ma. Fáradt vagyok nagyon, nem aludtak délben a nagyok. Estére sík hisztis volt mindkettő. Nándi fejre esett úgy a hintából, hogy zöld lett a haja, és megdobta Misit egy kb. 10 centis kőkemény görönggyel. Holnap mindenki alszik délben. Szigorúan. Nekem pedig szénhidrát napom lesz, úgyhogy becsokizok. Vagy fagyizok. Vagy valami ilyesmi.
És talán holnaputánra eszembe jut, mit akartam.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése