Úgy néz ki, Misi bölcsis lesz!

Hurrá! Ma délben, mikor mentünk a legkisebbért nem sírt, nem az óvónéni ölében ült, hanem játszott az udvaron!!! Mikor meglátott, kicsit mondjuk sértődött volt, nem ugrált a nyakamba, nem szorongatott meg, semmi ilyesmi. Kicsit beleült az ölembe, vadul cumizott, de aztán vegyült még egy kicsit a gyerekekkel, amíg megbeszéltük a gondozónénikkel, mi is volt vele aznap.

A tízórairól leette a szalámit, ami úgy is szép teljesítmény, hogy reggelizett itthon, ivott, játszott, és csak keveset sírt. Igaz, gyakran beült Kriszti néni ölébe, és onnan lesegetett, de alapvetően jól elvolt. Még szokik, de már elfogadja az ottani felnőtteket, biztonságot talál náluk. Akkor keseredik el, ha sok a gyerek, meg amikor anyuka jön, ahogy hozzák a gyerekeket. De ha olyankor külön viszik, már jobb is neki. Bepisilni viszont kétszer is bepisilt, és ráadták a pelust, amit én itthon tele vettem le róla... Sok teát ivott :) Hétfőn megyünk legközelebb, akkor már biztos ott is ebédel, de lehet, hogy ott is alszik. Meglátják délelőtt, hogy mi a helyzet.

Szóval szuperül alakulnak a dolgok. Jövő héten beszélek az ovival, hogy akkor hadd aludjanak ott Rékáék is legalább egy, de inkább két napot. Remélem benne lesznek.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 megjegyzés:

ilgya írta...

Sok sikert kívánok a bölcsihez,nagyon szépen haladtok!

Hajnalka írta...

de jó :) érdemes volt kitartani, ügyesek vagytok :)

beo írta...

jejejeeee éljen Misi éljen Kikocs! éljen a bölcsi! éljen a "szabad" élet!

ügyesek vagytok!

Megjegyzés küldése