Javulás

Nehezen írok itt a kórházban, csak iPadom van, azon nehéz tíz ujjal gépelni. De nagyon jól esett a sok ránk gondolás, így írok pár sort. Főleg azért, mert jó híreim vannak.

Misike ma már olyan volt, mint szokott. Vigyorgott, bohóckodott, játszottt, nem sírva ébredt. Még egy öncélú hisztije is volt, és én nem bántam, hogy összecsődül a kórház, mert végre nem a rossz közérzettől és fájdalomtól volt, hanem mert fáradt volt, és nem kaphatott meg valamit, amit akart. Nem hittem, hogy az ember tud örülni hisztinek, ahogy több helyen eltört lábnak, és hat hétig tartó fekvő gipsznek sem gondoltam, és most mégis semmiségnek tartom az egészet. Kap majd úgynevezett járót, de nem fog tudni benne járni, mivel a térdét nem hajlíthatja majd, és járósarka sem lesz.

A fején a vérömleny teljesen felszívódott, holnap reggelre elvileg elmúlik annak is a veszélye,higy valami titkos koponyán belüli vérzés kialakuljon, vagy legalábbis megmutatkozzon. Kiveszik a branült is. Utána már csak arra várunk, hogy a törés feletti duzzanat lohadjon le annyira, hogy körkörös gipszet kaphasson, amivel már biztonságosan hazamehetünk. Ez fekvő gipsz lesz természetesen. Addig folyamatosan jegelünk.

Misi továbbra is egy kis hős, szigorú fekvés van, még a vizsgálatokhoz, kötözéshez is mindenki házhoz jön, de jól bírja. Meglepően jól. Nem zavarja a gipsz, vigyáz rá, és mostanra már rám is bízza magát, ha fordulni akar. Ma végre kivehettem egy kicsit az ölembe, ez mindkettőnknek jót tett.úgy kapaszkodott belém, mint egy kismajom :) ügyesen pisil kacsába, bár pelus van rajta, könnyebb kiszabadítani a fütyit. És kapott cumit is második nap. Első nap nem kérte, mikor kínáltam, próbált nagyfiú lenni. Viccelődtünk is, hogy megint kisbaba.

Holnap beszélünk róla, higy mikor mehetünk haza, várhatóan szerda vagy csütörtök lesz a napja.

Nagy vonalakban ezek vannak. Még mindig mi vagyunk Az Eset az osztályon, de egyre kevesebb a referálásban az esemény, és mindig benne volt ma már, hogy jól van. Holnap este talán már csak annyi lesz, hogy obszerváljuk, semmi különös, jól van.

Köszönjük mindenkinek az imákat, ránk gondolást, jól estek a lelkemnek is, és látványosan ségítette, segíti Misike gyógyulását.
Nem hiszem, hogy le fogom írni azt, hogy pontosan mi és hogyan volt, de valódi csoda, hogy nagycsalád vagyunk még. Áldott legyen érte a Mindenható.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

13 megjegyzés:

franciakulcs írta...

Kikocs!

Csatlakozom: gondolok rátok, drukkolok nektek!
Igaz, látom, hogy már jól vagytok, hiszti is volt, lám-lám ilyen esetben ennek tényleg lehet örülni.

Unknown írta...

Örülök, hogy jó hireket hallok felőletek. Biztosan nagyon ki vagy merülve... Erőt és kitartást a továbbiakban is Misikének, Neked és a családnak is.
Ölel, Gabi. :)

Meiszer Judit írta...

Kedves Kikocs!

Nagyon örülök, hogy jobban van Misi, sokat gondoltam rátok! Ezek a kis Emberkék hihetetlen erősek, hamar rendbe fog jönni! Sok erőt és kitartást kívánok Nektek!

Judit

Gabi írta...

Hála az égnek,hogy minden rendben van.

Catherine írta...

Örülök, hogy jobban van Misi, és Te is egy kicsit. :)
Bár el sem tudom képzelni, hogy képes feküdni és nem mocorogni egy ennyi idős kisfiú. Fogalmam sincs Marci hogyan viselkedne ilyen helyzetben. Bár őszintén szólva nem hiszem, hogy valaha is szeretném megtudni.
Persze ilyenkor jön elő, hogy minden viszonylagos, mint ahogy Te is írtad. Vannak helyzetek, aminél még ez is sokkal jobb.

Továbbra is sok erőt kívánok Nektek!

Szitya írta...

Igen, kikocs, az életet néha túl kell élni... Nagyon örülök, hogy szerencsések vagytok!
Sok szeretettel,
Szilvi

a mesélő írta...

Csak most olvasom, hogy mi történt! Bele sem akarok gondolni, nem baj, hogy nem írod le, a lényeg, hogy Misi jól legyen és jól is van!
Gondolunk rátok!
M.

Timi írta...

Hála Istennek! Misi tényleg egy hős, türelmes fekvés egy kétévestől :) Nagyon ügyes, további gyors gyógyulást!

Kata anya írta...

Szívből örülök,hogy jól van Misike!!!
Sokat gondoltam Rátok és imádkoztam a Jó Istenhez,hogy mielőbb meggyógyuljon a Drágaság!!!
Nagy ölelés Nektek!!!!

Bogesz írta...

Örülök hogy jobban van! Gyorsan felépül és hidd a attól hogy nem járó gipsz gyorsan megtanul vele járni! ;o)
Első kézből mondhatom!
Bogi

dharma írta...

Óóóó baccus....én csak most látom :( Naaaagyon sok gyógypuszi a kis hősnek,Anyájának meg kitartást!!! Remélem holnapra úgy lesztek,h haza tudjatok menni. Tényleg kisangyal vigyáz ezekre a gyerekekre!!!

4Gyerek írta...

Na, ezt a bejegyzést olvasva is csak annyit tudok írni, hogy olyan jó, nem aludt Misike Őrangyalkája, hanem résen volt. Azt hiszem a helyzethez mérten nagyon is résen volt.
Drága csillag, épüljön fel mihamarabb.

NőiCsizma írta...

Kedves Kikocs!
Csak véletlenül tévedtem ma ide, de nagyon megrázott, ami Miskével történt!
Annak örülök, hogy a nehezén már túl vagytok és kicsit megnyugodhattok! Gyors felépülést és jobbulást kívánok Misikének! Nektek pedig kitartást!
Ölellek: Edit

Megjegyzés küldése