Nem babás

Még egy fontos dolog lépés történt az elmúlt hetekben Misi babás dolgainak elhagyásában. Mégpedig az, hogy amikor hajnalban felébred, ami most már kevés kivétellel olyan 5-6 környékén történik általában, akkor nem anyázik az ágyában (én meg a sajátomban), hanem gombóccá formázza a 2x1,4 m-es plédjét, és szépen átoson hozzánk, közli, hogy "Anya!", én meg felhajtom a takarómat, mondom neki, hogy "Gyere, kisfiam!", oldalt fordulok, ő bekuckózik a karomra hanyatt, gyürijét a feje mellé teszi, a jégcsap lábacskáit bedugja a felhúzott combjaim közé, hogy megmelegedjenek, betakarózunk a közös takarómmal, és ha még van idő, alszunk egy kicsit. Ha nincs, akkor csak szuszogunk.

És jó nekünk. Így már nem is bánom, hogy megébred még.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 megjegyzés:

Andicsek írta...

Hát kétszer is el kellett olvasnom, hogy ki hol "anyáz":) .... a fiam elmúlt 24 éves és még mindég hiányoznak a babás dolgai. egyre ritkábban látom, bár velünk lakik, de talán majd ha unokám kapok még "babás" dolgokat:))

Kata anya írta...

Nálunk is így van Csongival kapcsolatban.Néha olyan nehézz úgy viselkednem vele mint egy kisgyermekkel,még sokszor van,hogy Én magam "erőltettem" rá a babás dolgokat.

Megjegyzés küldése