Új családtag

Nem, nem negyedik. Bár erről is van egy eszmefuttatásom talonban. Vajon miről nincs? :)

A húsvétunk azt hiszem, most már piszkozatban marad, nem tárom a világ elé. Viszont a gyerekek számára a húsvét legnagyobb öröme nem a feltámadás volt, ezt meghagyták a felnőtteknek, hanem Panni. Pöttyös Panni. Az új családtagunk. Kicsit nehéz erről írni nekem, sok  félkész írás van arról, hogy milyen Brútuszmentesek vagyunk, nem sikerült befejezni egyiket sem.
Mindegy is. Mindenesetre kemény meló volt találni egy olyan kutyát, ami természetében valószínűleg nem hasonlít nagyon Brútuszra, de mégis aranyos, és nagy eséllyel fog megfelelni azoknak az elvárásoknak, amiket mi és a körülményeink támasztunk. De megtaláltam. Miskolcon. Egy német vizsla anyuka és utcagyőztes apuka leszármazottja, most 10 hetes, várhatólag középtermetű lesz majd.
Van néhány olyan dolga, amitől megsajdul a szívem, mert a Dudikára emlékeztet, de azért nem vészes. Nagyon aranyos, és okosnak is tűnik. Gyorsan megszokott nálunk, betartja a szabályaink legfontosabb pontjait, a többire még trenírozzuk. Jól bírja a gyerekek általi kiképzést, és tele van szeretettel. Remélem nem rontjuk majd el :) Szerintem a képeken is látszik, hogy jól érzi magát nálunk.

Az első találkozás - még elég megszeppenten és bambán, itt még egy kicsit aggódtam, hogy beváltja-e a reményeket.

Minden rosszra mindig kész huncut kis csibész.

A megtestesült figyelem

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 megjegyzés:

ilgya írta...

Jaj de kis édes(ek)!
Sok sok örömet kívánok hozzá!!!

Vera írta...

Nagyon aranyos, sok örömöt hozzá!! :)
Ha ezt az én lányaim látnák, szétszednének egy hasonló kutyáért... :) Mi is szeretnénk majd, de egyelőre nem érzem magam felkészültnek, de a lányoknál csak annyival húzom az időt, hogy amíg nincs kerítésünk...De a kerítésünk hamarosan meglesz, hogy utána milyen indokot találok még, nem tudom. Soha nem volt kutyám, mert társasházban laktunk, valószínű én tartok kicsit inkább a feladattól. :) Sokáig viszont tuti nem tudom húzni az időt... ;-) :-)

Unknown írta...

Nagyon aranyos a kutyus, igazi kis bohóc!
A leánykád pedig, kis szépség! Ebből, szépségkirálynő lesz!:))

Megjegyzés küldése