Tüdőgyulladás és járás

Misinek tüdőgyulladása van, úgy néz ki. Antibio. Ma elég szarul volt, kicsit meg is ijedtem, de bízom a dokinéninkben. Hívtam előbb az ügyeletet, azt mondta, vigyem be, aztán a dokinénit, azt mondta, még várjunk, rá hallgattam, eddig mindig jót mondott. Magas láz, hörgés, ide oda fekvés időnként, aztán felpörgés, aztán megint cumizgatás ölben. Enni alig eszik, inni sem sokat, ami mondjuk nem jó. De majd jobban lesz holnap. Remélem.

Viszont a felpörgött időszakokban sétálgat!  Anyósommal, aki itt van segíteni szembeültünk egymással, és először a közöttünk levő egy métert tette meg ide-oda, majd estefelé már tárgytól tárgyig is boldogan mászkált. Szintén ilyen kb. egy méteres távokat. Akkor a legügyesebb, ha nem figyel, látványos a félelme és a bizonytalansága, ebben olyan, mint Réka. :) Több mint egy hónapja odajön hozzám, ha felállítom karnyújtásnyira, talán tényleg igazam volt, és fejlődési ugrottunk a napokban, és átkattant az agya.
Az a vicces, hogy mikor tárgytól tárgyig megy, mondjuk a pelenkázótól a járássegítőig, akkor nem előre megy, hanem oldalaz. Elég hülyén néz ki, úgy megy, mintha valami láthatatlan kapaszkodó mellett oldalazna. Kár, hogy nem tudom levideózni, a kis szemfüles azonnal rástartol a műszaki cuccokra. Na, majd az új masinával Gergő bezoomol a gyerekszoba ajtajából. Ha sikerülne rávenni abban a 2 percben, amíg Gergőnek van türelme várni a produkcióra.

Meeeeert! Van új fényképezőnk végre!!! ÉÉÉÉÉÉÉS! olyan, hogy követi az arcot, és oda fókuszál akkor is, ha közben elmozog, és ha benyomom a gombot, azonnal fényképez! Ez a kölcsöngépnél nem egyszer 5-6mp is volt, így nagyon sok volt a gyerekhátas, elmosódott fénykép. De most szuper lesz! Azért a képminőség nem az, ami a régirégi gépé volt, de egyebekben nagyon nagyon tetszik. És a kölcsöngépnél meg klasszisokkal jobb. Tulajdonképpen ne is emlegessük egy napon őket, hiába Canon mindkettő... Ha egyszer Gergő összerakja majd a számítógépet, amit most szétcincált, majd teszek fel belőle. Csináltam máris néhányat :) Olyan fura, hogy az van a képen, amit én látok a gyerekeimben :D Ettől szoktam el az elmúlt egy évben, ritkán sikerült olyan képet csinálni, amin olyanok, mint általában. És most csináltam egy csomót. Nem sikerült mind, de van egy-kettő :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése