Nagyon tavasz

Gyönyörű idő van. Annyira élvezem!!! Azt nem mondom, hogy tele vagyok energiával, mert vannak még itthon fennforgások, éjszakai kelések, maradéktalanul leszívó nappalok, de jó kinézni. Méginkább kimenni.

Most új dolgot találtam, ami nyomaszthat. Mégpedig a nagytakarítás :) Rájöttem, hogy miért van tavaszi nagytakarítás, miért nincs őszi. Hiszen ősszel is kellene egy, hogy télire megcsinálja az ember azokat, amiket télen aztán nem lehet, vagy nem kellemes. Mégis mindig csak tavaszi nagytakarításról beszélünk. Hát azért, mert lehet akármilyen rend a lakásban - ami nálunk érhtetetlen módon mondjuk nincsen -, az mind koszosnak és rendetlennek tűnik ebben a tavaszi nagy ragyogásban, illatban, a szürkeségből színek lesznek, és emellett minden elfakul, változtatni kell. Ősszel meg minden jó, ami meleg :)

Most már pár napja nincs láz, jobb a kedvük is, kevesebb a konfliktus, többet aludtam éjjel, kicsit nekiláttam csinálni, de nem haladok sehogy sem. Megint a hófúvásban havat lapátolni effektus áll fenn. Borzalmasan érzem magam benn, és nem tudok segíteni rajta. És ez az állapot az, amikor még segítséget sem merek kérni, annyira rossz a helyzet. Ráadásul most jön a húsvét... Na, szép lesz. Csak lenne néhány jó éjszaka, megoldanám, de mindig az van, hogy ha nekilátok, félbemarad, valami történik, még rosszabb lesz, mint volt...

Viszont Réka elaltatta Misit egyedül a babakocsiban, amíg én ebédet csináltam. Ragaszkodott hozzá, ráhagytam, betettem Misit a babakocsiba, csináltam egy kis tápszert, odaadtam Rékának a cumival meg a takaróval együtt, és 10 perc múlva jött jelenteni, hogy akkor alszik a Misi. Elképesztő. Felveszem bébiszitternek :)

Meg volt megint egy kis láz-epizód Misinek. Tegnapelőtt éjjel pár óra alatt 40 fokig ment fel a láza. Kapott lázcsillapítót, egy óra múlva semmi láza nem volt, és azóta sem semmi. A doktornéni azt mondta, hogy nem gondolja, hogy a mostani betegséggel kapcsolatos, és végülis ez már a 4. ilyen "oknélküli" lázas állapot volt, gyógyuljanak most meg, aztán majd beszélünk róla.
Igaziból nem akarok. Semmilyen betegségről nem akarok többet beszélni. Egészséges gyerekeket akarok...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése