Mákostészta

Mákostészta volt az ebéd, Réka meg Nándi egyik kedvence. Misi most kapott először, régen volt már.

Misi evett pár db tésztát, szokás szerint a villa mellőzésével. Majd egyszer csak a kezeit eltartva magától visítani kezdett, meg mutogatta a tányérját, a kiszóródott tésztákat. Meg az enyémet, amin nem volt mák. Koszos.
Meg kellett mosni a kezét, a tányérját, és tiszta, üres tésztát adni neki. Azzal már jóllakott, miközben gyanakodva nézte a tesók tányérját, ahonnan felnőtt adagok tűntek el.

"Nem tudok rád haragudni, Kicsi Én!"

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 megjegyzés:

kikocs írta...

Hurrá! Akkor nem csak az én gyerekem hülye :)
de legalább tisztaságmániás lenne. Mert a fagyit is kézzel eszi, és az nem zavarja, hogy még a pelenkán belül is csokis tőle, simán beleül a leesett darabokba.. Ehh. Most már szigorúan csak kint fagyizhat. Mert ugye én nem adhatom neki...

kikocs írta...

A hülyét nem úgy értettem, remélem tudod! :)

Orbis írta...

Borónak, mikor kicsi volt, és utaztunk ki villamossal anyuhoz, vettem a fornettisnél kakaós meg diós csigát, és ő is azt mondta, csak a diósból kér, a piszkosat megehetem én. Meg is ettem... :D

Lepkevár írta...

Nálunk a csajnak szinte minden kaja "koszos". Ha pl. májkrémes kenyeret eszik, akkor minden egyes falat után megtörli a kezét és a száját. A csúcs az volt, amikor hátratett kezekkel próbálta a szájával ki(v)enni a kaját a tányérból, hogy ne kenje össze a kezeit. A bokáig csordogáló olvadt, ragacsos fagyi persze őt sem izgatja. :)

Lepkevár írta...

Kihagytam, hogy azt figyeltem meg, hogy ami édesség, az folyhat-csoroghat-ragadhat, de rendes kajánál ilyen véletlenül sem fordulhat elő. Nem is értem, tényleg.

kikocs írta...

Látom ez a téma többeket megmozgatott , ez megnyugatató :)

Lepkevár, a csajod nem semmi! Egyébként írhatnál erről egy tanulmányt, hátha a brit tudósok kapnának rajta... :) Bár a mákostészta nálunk határozottan édes ;)

Megjegyzés küldése